Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco novinářka Lois Lane z Daily Planet provádí rozhovor se Supermanem o jeho původu a poslání, tak jeho úhlavní nepřítel Lex Luthor spřádá své ďábelské plány – souvisí to nějak s laboratoří společnosti STAR? Mezitím dopadají do oceánu pozůstatky meteoru a trosky vesmírné lodi – národ Atlanťanů posílá na místo své hlídky, ty jsou však zničeny neznámou bytostí... (fiLLthe3DD)

(více)

Recenze (56)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

No, podle reakcí jsem čekal návrat vrcholné formy DC animáků, ale bohužel se tak nestalo. Je to sice o poznání lepší než ptákoviny typu Son of Batman, nebo Hell to pay, ale na vrcholy jako Doomsday, Under Red Hood, nebo Flashpoint Paradox se to pořád zdaleka nechytá.. V The death of Superman se mísí parádní momenty s naprostými výblitky imbecilního diletanta. Superman působí jako panák. Děj zněl asi parádně na papíře, ale když to pak odflákne režie, je to sakra znát. Justice League je redukována na nýmandy kteří nejsou schopní boje po první pořádné ráně. Dítě běžící vstříc smrti jen aby zvedlo ze země gameboye je pak už na hranici parodie.... Je pravda, že lepších momentů je asi více než těch špatýnch, ale ta hnusná pachuť (nasranosti, frustrace, zklamání) tam prostě zůstává... Za mě někde mezi 3 a 4 ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtová animace strádá v detailech pozadí, při chůzi či plutí krabicových aut, nicméně dynamické bitky a postavy vykresluje dobře – a o ty jde především. Citlivý náhled do nitra Supermana a jeho nejistoty ve vztahu s Lois z něj tvaruje nečekaně plastický charakter, příjemně živě se pak odvíjejí i interakce mezi členy Ligy nebo záporácké plány Lexe Luthora. Důsledkem je, že se o Supa v zoufale vyrovnaném závěrečném fightu v ulicích Metropolis skutečně bojíte a při jeho posledním, obětavém činu cítíte i patřičné emoce. ()

Reklama

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Tieto DC animáky zväčša iba počúvam (a hlavu mám 50/50 vrazenú do krížoviek alebo tak), lebo primárne obdivujem a zbožňujem duchaplnosť dialógov a príbehu ako takého. Ale od tohto som nevedel odtrhnúť oči a fakt mi nebolo všetko jedno. A to aj napriek tomu ako tá animácia (s ohľadom na súčasné možnosti) vyzerá. Aaach, všetkým tým ukážkovým NERDOM asi začínam až príliš dobre rozumieť. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Vazne to muselo mat v nazve ten megaspoiler? Animovany remake posledneho aktu BvS. Akurat krvavejsi (vratene odtrhnutej rucicky, nozicky a j hlavicky) a drsnejsi. Ale najlepsie to funguje v komornych pasazach. Kludne to mohlo mat o pol hodku navyse. Po dlhsej dobe zase paradny DC animak. Vo svojej kategorii v pohode 9/10. Ale starsi Doomsday je predsa len trochu lepsi ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nechápem ten spoiler v názve, ale tak čo už. Či už som vedel ako to skončí alebo nie, tak či tak sa jedná o výborný animák s dielne DC. Narozdiel od filmovej verzie, tu všetko šľape ako má (postavy, bitky, atmosféra, napätie). Po dlhej dobe, konečne animák, ktorý som žral (naposledy ma tak bavil The Dark Knights Returs a vynikajúci Flashpoint paradox) Odporúčam dopozerať dokonca. 90% - 5* ()

Galerie (103)

Zajímavosti (3)

  • V závěrečných titulcích obsahuje film 4 scény. (Puxina)

Reklama

Reklama