Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Harper (Zoey Deutch) a Charlie (Glen Powell) pracujú v rovnakej výškovej budove ako osobní asistenti. Okrem toho ich však spája aj niečo iné - obaja ich šéfovia sú nároční, náladoví a práca pre nich je úplným peklom. Kirsten (Lucy Liu) je editorka športového magazínu a Rick (Taye Diggs) pracuje vo finančníctve. Keď jeden večer pracujú Harper a Charlie dlho do noci, napadne ich dokonalá myšlienka: dať oboch šéfov dohromady aby trávili viac času spolu a oni ako asistenti mali menej práce. Podarí sa im zahrať sa na dohadzovačov? (Eawy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

V prvom rade treba povedať, že ten film funguje. Nie je trápny, je plný príjemných momentov a tiež dobre napísaných postáv. Ústredné duo je sympatické a funguje medzi nimi chémia a Pete Davidson je tu kupodivu vtipný. Hoci si to ide v zaužívaných klišé žánru, jedná sa o príjemnú oddychovku, ktorá je sympatická práve tým, že sa na nič nehrá a priznáva si svoje limity. Ono sa to nezdá ale takýchto poctivých filmov už nie je tak veľa. Určite nie v takomto žánri. Pre mňa solídne 3* s tým, že ak to dakedy uvidím v telke, určite to neprepnem. A Zoey Deutch je tu neuveriteľne roztomilá. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Príbeh až neuveriteľne nezáživný a banálny, navyše to bolo podané neatraktívnou formou, pri ktorej nevyniklo absolútne nič. Keby aspoň hudba bola chytľavá, ale ani to neprišlo. Jediný zábavný moment bol ten s tým výťahom a vyzliekajúcim sa poslíčkom. Inak väčšinou len ťažká nuda, našťastie na Zoey Deutch sa vždy dobre pozerá. Áno viem, prízemný dôvod, v tomto prípade však kľúčový. Podpriemer. 40/100 ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Romkom o čtyřech hercích, kde dva dělají pohunky a dva dělají bosse. Pohunci se dohodnou, že svoje šéfy nějak do sebe nechají zamilovat, až se do sebe nakonec taky zamilují. Vlastně nic urážlivýho a i když herci jsou spíš ze třetí Hollywoodské ligy, tak to docela šlo. Zoey Deutch navíc byla docela fajn a celé to mělo úroveň pohodové americké komedie, která není bůhví jak vtipná, ale vlastně Vám to ani nevadí a příjemně si u toho odpočíváte. ()

Vesprem 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie se vším, co k ní patří. Celkem dost vtipných a někdy i překvapivě vtipných hlášek a scén, někdy ale naopak dost trapné a nepovedené momenty. Těch naštěstí nebylo tolik, takže u mě převažuje pozitivní zážitek. Film měl spád a i když u romantických komedií není moc prostoru pro novinky, zajímalo mě, jak se celý příběh nakonec poskládá. Fain zábavná podívaná. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Silně průměrná komedie a lovestory. Ba až pod hranicí průměrnosti. Nejedná se o naprostou americkou blbinu, ale nic zajímavého tu také není. Velmi často jsem se jako divák až nudil, protože nebylo na co se dívat, co prožívat. A jak to dopadne, bylo jasné od začátku. Možná dobrá oddychovka, nic víc. 2+ ()

Galerie (4)

Zajímavosti (7)

  • V záverečnej scéne, keď sa hlavná dvojica stretne vonku, to vyzerá, ako keby okoloidúci nevedeli, že sú súčasťou komparzu a natáčania filmu. Viacerí sa dívajú na hlavnú dvojicu a kamery. (megajalec)

Reklama

Reklama