Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Harper (Zoey Deutch) a Charlie (Glen Powell) pracujú v rovnakej výškovej budove ako osobní asistenti. Okrem toho ich však spája aj niečo iné - obaja ich šéfovia sú nároční, náladoví a práca pre nich je úplným peklom. Kirsten (Lucy Liu) je editorka športového magazínu a Rick (Taye Diggs) pracuje vo finančníctve. Keď jeden večer pracujú Harper a Charlie dlho do noci, napadne ich dokonalá myšlienka: dať oboch šéfov dohromady aby trávili viac času spolu a oni ako asistenti mali menej práce. Podarí sa im zahrať sa na dohadzovačov? (Eawy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Silný poctivý tři hvězdy. I když už tu všechno tohle bylo, v tomhle případě je to příjemně a neotřele podáno. Ústřední pár to táhne, ladí jim to a ač většinou chlapům v romantických komediích závidím nebo mě štvou, tady to bylo v pohodě. Zoey je rozkošná, a příjemná změna v třicítkách hrajících mlaďochy, protože jí je 24 a hraje dvacetiosmiletou, to mi přišlo humorný. Konec se trochu rozplizne, ale pořád je to milý nadprůměr. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Víte přesně, jak to dopadne a dokážete dokonce i odhadnout, jak se to bude celé vyvíjet. A ono se to přesně tak stane. Ale vy přesto nejste zklamaní, ani znudění. A to je na tom vlastně to hezký. Mám ráda, když film splní má očekávání, nezklame mě, děje se v něm to, co bych si přála, a skončí to tak, jak bych si přála. Je to fajn pocit. A já z filmu necítím, že by měl v plánu být něčím víc. Jen dobrým filmem, tak jak ho známe. 3* ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Nějak už mě podobné nevtipné komedie o mileniálech dělající poskoky svým šéfům v luxusních kancelářích amerických velkoměst lezou krkem. Set It Up je v téhle úvodní rovině obdobně nezáživná, ale jakmile se rozjede romantická zápletka, hlavní dvojice ukazuje, že jim to spolu šlape. A to nejen po stránce chemie, ale i humoru. Každopádně Set It Up není nic jiného, než komedie na jednorázové použití a ani se ničím jiným být nesnaží. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Silně průměrná komedie a lovestory. Ba až pod hranicí průměrnosti. Nejedná se o naprostou americkou blbinu, ale nic zajímavého tu také není. Velmi často jsem se jako divák až nudil, protože nebylo na co se dívat, co prožívat. A jak to dopadne, bylo jasné od začátku. Možná dobrá oddychovka, nic víc. 2+ ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Romkom o čtyřech hercích, kde dva dělají pohunky a dva dělají bosse. Pohunci se dohodnou, že svoje šéfy nějak do sebe nechají zamilovat, až se do sebe nakonec taky zamilují. Vlastně nic urážlivýho a i když herci jsou spíš ze třetí Hollywoodské ligy, tak to docela šlo. Zoey Deutch navíc byla docela fajn a celé to mělo úroveň pohodové americké komedie, která není bůhví jak vtipná, ale vlastně Vám to ani nevadí a příjemně si u toho odpočíváte. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (7)

Reklama

Reklama