Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Harper (Zoey Deutch) a Charlie (Glen Powell) pracujú v rovnakej výškovej budove ako osobní asistenti. Okrem toho ich však spája aj niečo iné - obaja ich šéfovia sú nároční, náladoví a práca pre nich je úplným peklom. Kirsten (Lucy Liu) je editorka športového magazínu a Rick (Taye Diggs) pracuje vo finančníctve. Keď jeden večer pracujú Harper a Charlie dlho do noci, napadne ich dokonalá myšlienka: dať oboch šéfov dohromady aby trávili viac času spolu a oni ako asistenti mali menej práce. Podarí sa im zahrať sa na dohadzovačov? (Eawy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Romkom o čtyřech hercích, kde dva dělají pohunky a dva dělají bosse. Pohunci se dohodnou, že svoje šéfy nějak do sebe nechají zamilovat, až se do sebe nakonec taky zamilují. Vlastně nic urážlivýho a i když herci jsou spíš ze třetí Hollywoodské ligy, tak to docela šlo. Zoey Deutch navíc byla docela fajn a celé to mělo úroveň pohodové americké komedie, která není bůhví jak vtipná, ale vlastně Vám to ani nevadí a příjemně si u toho odpočíváte. ()

Vesprem 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie se vším, co k ní patří. Celkem dost vtipných a někdy i překvapivě vtipných hlášek a scén, někdy ale naopak dost trapné a nepovedené momenty. Těch naštěstí nebylo tolik, takže u mě převažuje pozitivní zážitek. Film měl spád a i když u romantických komedií není moc prostoru pro novinky, zajímalo mě, jak se celý příběh nakonec poskládá. Fain zábavná podívaná. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejobyčejnějších a nejpředvídatelnějších záležitostí, co jsem měl možnost vidět, ale nutno dodat, že Scanlon neměl jinou ambici, než diváka nenáročně pobavit a to se mu daří. Herci jsou fajn, vtip sice není bůhvíjaký, ale líbilo se mi, že se tu netlačí na pilu a čiší z toho pohoda na všechny strany. Sice bych si to dokázal představit kratší, ale co už. I když nebudu za hodinu vědět, o čem to bylo, stráveného času nelituji. 60% ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Vlastně o den později jsem úplně zapomněla, že jsem ten film viděla, kdybych se nemrkla na CSFD, tak bych si nevzpomněla. Což asi ve zkratce říká, jaký ten film je. Ničím nevybočující, nenutící o něčem hlouběji přemýšlet, nikdo nepředvede nijaký zvláštní herecký výkon. Je to prostě jen romantická komedie na jedno použití. A není špatná, jen prostě... velmi průměrná. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Příjemná romcom s okouzlující dvojící, fungujícím humorem a milennial zápletkou. Recept jako dělaný pro mě. Škoda, že v poslední třetině jako by scénárista zapomněl na veškerou předchozí dynamiku. Konec byl totiž až příliš předvídavý a klišoidní. Nicméně se jedná o úspěch v Netflixovské stáji podprůměrných komedií. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (7)

  • V scéne, kde hlavné postavy snažia zobraziť Kirsten (Lucy Liu) a Ricka (Taye Diggs) na "obrazovke bozku", sa používajú skutočné záberové materiály zo zápasu medzi Yankees a Red Sox. Avšak komentáre od komentátora nie sú skutočné – napríklad v jednom momente hovorí, že za Red Sox ide na pálke Andrew Benintendi, no hráč, ktorý je zobrazený, určite nie je Benintendi (zrejme ide o Rafaela Deversa). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama