Reklama

Reklama

VOD (1)

Christine žije se svou matkou, partnera nemá a je tajně zamilovaná do svého kolegy George. Dozví se, že majitel stanice chce někoho z týmu přeložit do prestižnější stanice v Baltimoru. Začne odposlouchávat policejní vysílačku, aby byla první u policejních zásahů, ale šéfovi Michaelovi se její příspěvky pořád nelíbí. Christine po jedné kritice ztratí nervy a s Michaelem se přede všemi ošklivě pohádá. Rozjíždí se jí deprese a bere si na týden volno. Michael ji kupodivu nevyhodí a kolega George ji pozve na večeři. Svěří se jí, že měl také problémy a pomohla mu transakční analýza, a zavede Christinu na setkání podpůrné skupiny. Christina zajde za majitelem stanice a prosí ho, aby ji poslal do Baltimoru s Georgem, že spolu tvoří skvělý tým. Dozví se ale, že si George vybral sporťačku Andreu. To ji úplně zdrtí. Christine si vyžádá, aby směla číst zprávy v přímém přenosu, protože má velkou senzaci... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (46)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Už velmi dlouho na mě žádná herečka svým výkonem nezapůsobila tak moc, jak se to podařilo Rebece Hall. Je prostě fantastická, úžasná, skvělá a mám pocit, že jsem s ní prožil úplně všechno, co prožila její Christine. Film je velmi smutná sonda do duše člověka, kterého okolnosti doženu k nesmírně extrémnímu činu, a rozhodně stojí za vidění a za to, aby se divák během závěrečných titulků v tichu zamyslel. Nad sebou, nad ostatními... Prostě aby se zamyslel. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Zaujímavo a veľmi civilne natočená životopisná dráma o jednej reportérke, ktorá radšej všetko vzdala ako sa ďalej potĺkať jej deprimujúcim a ambíciami nenaplneným životom. Ťažko povedať, či chcela niečo zmeniť, alebo len uniknúť. V každom prípade sa jej smrťou nič nezmenilo, ba nie, zmenila sa jedna vec. Po jej smrti sa dostala do povedomia miliónov ľudí. Len škoda, že to nedosiahla za života. Netvrdím, našlo by sa tu pár slabších, nudnejších miest, kde sa scénky zbytočne ťahali, ale celkové vyznenie nie je vôbec zlé. A dramatickou čerešničkou na torte bolo samozrejme to dychberúce finále. Rebecca Hall to zahrala fantasticky. 80/100 ()

Reklama

adamix 

všechny recenze uživatele

Keby film viacej pracoval s témou Chubbuckinho panenstva a celoživotnej absencie partnerskej lásky a nenarážal iba na svinského šéfa spravodajstva, ktorý nechce využiť jej potenciál, obohatil by jej osobnostné prehry bez prebytočného poukazovania na jej kariéristické šplhanie nikam, film by bol omnoho lepší a možno by neunikol širšej diváckej pozornosti. Samozrejme v lepších režisérskych rukách. Film totižto dlhú dobu nevie, či chce byť reálnou drámou, ktorá má ozrejmiť osobnosť hlavnej hrdinky a udalosti, ktoré predchádzali jej samovražde, alebo komédiou z pracovného prostredia o cieľavedomom šašovi. Temnejšie poňatie by filmu výrazne prospelo, pretože oná tragická udalosť, ku ktorej sa schyľuje, nie je už tak srdcervúcou. Christine je podľa scenára veľmi milá, až na miernu hanblivosť v situácii, keď jej kolega prejavuje náklonnosť, a svet okolo nej je až priveľmi nespravodlivý, aby ste jej psychickému stavu a rozhodnutiu ukončiť svoj život tak náhle a pred verejnosťou pochopili. Podotýkam, že Rebecca Hall je geniálna herečka, avšak hrajúca v zlom filme. Jokerovský mód by tomu prospel, rovnako ako lepšia hravosť s námetom, talentovaný mozog, ktorý by to všetko riadil a hlavne PRESVEDČIVOSŤ. A postave Christine Chubbuck pridať pár zlých povahových čŕt, aby bola jej postava komplexnejšia a príbeh tým reálnejší. Aj keby to možno prekrútilo jej skutočnú osobnosť. Slabé 3*. ()

LadyBirdx 

všechny recenze uživatele

Pro mě film který má naznačit, co se děje v hlavě některých mladých lidí, že se cítí nedocenění, touží po lepší pozic a po rodině atd. tak moc až je to dovede k depresím a (třeba i) k něčemu daleko horšímu. Což mi přesně pasuje do dnešní společnosti, kdy musíte mít všechno, nebo nejste nikdo. Rebecca Hall to zahrála velmi dobře. Film se mi přesto nelíbil. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Rebecca Hall hraje výborně, ale limituje jí jak scénář, tak režie. Tlak ze strany nadřízených a další okolnosti, které vedly Christine Chubbuck ke konečnému rozhodnutí, jsou tady pro potřeby filmu podány naprosto nedostatečně a z mého pohledu divákovi brání jejímu činu porozumět. Nepřidává tomu ani zbytečně dlouhá stopáž a příliš nepomáhají ani vedlejší postavy. Zklamání. 35% ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama