Reklama

Reklama

Lukas

Trailer 2

Vyhazovač v nočním klubu, který má za sebou padesátku a schytal už hodně ran - doslova i obrazně - se s obtížemi snaží vychovávat svou osmiletou dcerku. (Filmbox)

Recenze (123)

masekjc 

všechny recenze uživatele

Je to příjemná změna, když se po tolika nevýrazných filmech, rumunsko-bulharské produkce, objeví JVCD v něčem kvalitnějším. Jednoduché ale funkční, navíc s příjemnou atmosférou a skvělým JVCD, který zraje jako víno. ()

horor2 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době kvalitní FanĎamík, který mi udělal radost. Drsná kriminálka s hutnou hudbou drží napětí až do konce. Fans 80-90-tek by měli být spokojeni. Pokud bude každý jeho nový film minimálně takhle zábavný, nemám problém :-) ()

HEED 

všechny recenze uživatele

Spíše než o akci, jde o krimi/drama. Je to dost syrové, dělá to hlavně to prostředí a Van Damme toho má v sobě víc než co předváděl za mlada. Možná to byla jen nárazovka, že si zkusí něco jiného, než jen bezhlavě rozdávat rány. Ovšem to, co předvedl tady, nebylo rozhodně špatně. No a rozhodně výborné překvapení závěrem filmu. Tohle bych fakt nečekal. Po dlouhé době solidní evropský snímek. ()

Nathaniell 

všechny recenze uživatele

Nejnovější počin Van Damma naprosto překvapil. Vzhledem ke zdejší absenci obsahu či jakýchkoliv jiných informací jsem nic nečekal, ale ani čekat nemohl. To co jsem dostal, bylo ponuré, temné, kriminální psychologické drama. Díky Reálným situacím i scénám jsem se uměl do pohledu Lukase velmi dobře vcítit a narovinu: Nezáviděl jsem mu ani za mák. SPOILERY: "Bojíš se, tati?" "Trochu. A ty?" "Já se o tebe nebojím." ... ... Žádný lítačky vzduchem a střílení atomových bomb po komárech. Ne, tohle byla syrovost. Jean-Claude Camille Francois van Varenberg se nám v padesáti osmi letech ukázal v úplně novém biografickém světle. Sice se to neobešlo bez chyb, ale ty filmu odpustím. Ta první byla rvačka, při které Lukas ležel několikrát na zemi a neměl na sobě ani smítko prachu. Že by v nějakým blbým zaplivaným sklepě vytírali podlahy líp než my u nás doma?? Druhá chyba mě málem rozesmála. Konkrétně se jedná o výrok: "Musím ty prachy vytisknout. Lidi pro který to dělám, už mi za to zaplatili." Dobrý, oukej, dát někomu milion pravých bankovek za třeba dvanáct mega falešných... Proč ne. Ale v tu chvíli mi to přišlo divný... ... Otevřený konec nechal možnost pro druhý díl. Tak uvidíme. Pokud se ho nedočkáme, můžeme si pouze domýšlet, jak to nakonec... tenhle spoiler už si odpustím... No.. Na plnou palbu to podle mě není, ale druhé nejlepší hodnocení si podle mě zaslouží s přehledem. 4* ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

SPOILER ALERT: Nečakane civilná a vážna roľa Van damma. Je v nej super, tú úlohu mu veríte a akcia hoc je jej málo je skvelá, snímaná na dlhé zábery bez strihu a ten zvrat, že policajti budú kurvy tak to nebolo nič nečakané. A veľmi ma prekvapilo aj zabitie tej Talianky. 5* dám a koniec je taký, že divák domysli si ďalej. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Jean-Claude Van Damme se ve svých téměř 60-ti letech vrací k začátkům. Právě v Belgii začínal než se dal definitivně do služeb amerického Hollywoodu. V takovém věku už od něj nelze čekat, že bude předvádět bitky jako dřív. Také jich zde moc nenalezneme. Temnota filmu je příznačná tím spíš, že se odehrává právě v již zmíněné Belgii, která dlouhodobě patří kriminalitou na úplnou špici Evropy. Ocenit lze rovněž, že opět nejde o obligátní drogy či třeba prostituci. Tady jde o falešné peníze. Ačkoli se film odehrává v pomalém klidném tempu, z něhož vybočí jen málokdy, závěr je za mě hodně pokažený. Sice jde o překvapivý zvrat, ale kdo byl nebo pro koho pracoval muž od údajné prokuratury se nedozvíme. Prostě se všichni postřílejí. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si myslel,že pomalu sleduji drama.Ona ta kamera za hlavním hrdinou něco do sebe má a zde je využita vcelku dost.JCVD natočil opět filmek,za který se nemusí stydět.Ta patina tam stále je:)Akční kousky nejsou vůbec špatný a Claude vypadá doopravdy jako vyhazovač,otec malé dcerky,kterým zemřela matka při přepadání.K tomu se dostávám malinko ke scénáři,který není bůhvíjaký,ale opět splňuje svůj účel a závěrečný rozuzlení je vcelku šokem.Tady myslím,že divák nedokáže odhadnout,na druhou stranu mince to podkopne to laciné slůvko.Proč?Scéna v podzemním parkovišti je největší akční vložka co film nabídne,proto pozor,moc akční to není a je to dobře.70% ()

Blazis34 

všechny recenze uživatele

J-C Van Damme mám rád, ale tento film byl skoro o ničem. Jednoduchá zápletka plná záporáků, samá zrada za zradou a ve výsledku docela očekávaný konec. Ani nijak zvláštní akce v podání hlavních herců. Dávám slabých 40%, dvě hvězdy. ()

srolyma 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, jestli nejslavnější belgický herec Jean-Claude hrál někdy v nějakém jiném belgickém filmu. Ani nevím, jestli jsem vůbec kdy viděl nějaký jiný belgický film. Ale tenhle se povedl. Klasická variace na Volavku, napínavá, akční a od JCVD výborně i když poněkud úsporně, zahraná. ()

hufnagel 

všechny recenze uživatele

Jean Claude Van Damme je späť.Síce málo hovorí a herecky je to veľmi svojské,ale nakoniec z toho bola celkom podarená krimi dráma. ()

argo.smile 

všechny recenze uživatele

Toto bolo lepšie než JCVD posledné filmy. Nečakal som pecku a pecku som tiež nedostal. A ani na konci kde ma nechal chladným. ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říct, že konečně film, co nebyla slátanina pátý přes devátý. Přesto tomu jako akčnímu filmu akce chyběla. Film tak nějak nenápadně začal, nenápadně pokračoval a rychle skončil. Člověk se do něj ani pořádně nemohl vžít. Lukas se pouze pomalu víc a víc dostával do problémů a jediná zápletka ve výsledku byla ta, že policie byla zkorumpovaná. Ale ve výsledku pohodový film na večer, i když jsem čekal opravdu víc akce. 50% ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele

Vyhazovač se stará o dcerku, aby měl na živobytí .Změní zaměstnavatele a začnou potíže . Všechny vyřeší , ale sám nedopadne dobře . Tady Jean podává takový až surový výkon , který mu člověk věří . Jedna z jeho lepších rolí za poslední roky . Takový lehčí nadprůměr . Jen tak dál Claude . ()

Goumen 

všechny recenze uživatele

Kvalitní akční podívaná, kterou bych od Van Damma asi ani nečekal. Nejde o čistokrevný akční film s bezhlavým střílením, efektními souboji apod, ale spíše o akční drama. Líbilo se mi celkem reálné a surové zpracování jak příběhu a atmosféry, tak i soubojů samotných. Konec kvalitu jen potvrdil. ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Na skoro seriálovou stopáž strašně zdlouhavé, předvídatelné. Příběh sice má nějakou hlavu i patu, ale podstatné věci nám odkrývá skoro až skrytě, přitom není důvod. Na ty předchozí hrůzy, kde si JCVD střihnul roli, je Lukas koukatelné. Bitky slušně zpracované, klasická autohonička v garážích natahovaná, konec zazděnej - vymysli si jaký chceš. ()

Reklama

Reklama