Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorianský nájemný lovec přijímá lukrativní zakázku pro záhadného klienta. (Disney+)

Recenze (134)

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mandalorian ve svém úvodu nezklamává a nabízí svěží pohled do Star Wars universa. Pilotní epizoda vypadá naprosto fantasticky a atmosféra temnějších zákoutí galaxie působí, že bude mít velký příslib do budoucna. Dialogy sice nemají to správné tempo a stopáž by mohla být delší. V konečném důsledku však první díl působí jako to pravé Star Wars se správnou dávkou inovace a posunu, což je přesně to, co má Mandalorian nabídnout. Spokojenost. ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příjemné překvapení. Konečně to není "Disneyovka" pro děti. Správná temná atmosféra. Cítím epizodu IV. Lehký nádech westernu "Firefly". Chci jen delší díly, více temnoty a více všeho =) Hudba mě zatím zklamala. PS: viděno na torrentu :-) P pro zdejší "3D grafiky": Co bylo na té grafice béčkové? a levné? Mně přišly efekty velmi dobrý. ()

Reklama

Atrekan

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vizuální stránka v podstatě bez výhrad, ale chybí nějaký hlubší příběh a význam. 38 minut dlouhá epizoda, ve které se prakticky nic nestane. Zároveň mám teď pocit trochu klamných upoutávek, co se přímo osoby Mandaloriana týče (když nepočítáme prvních deset minut, nebude to zřejmě takový drsňák, jak by se mohlo zdát z trailerů) ()

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutní krutopřísnej nářez! Mam obří radost, že se to povedlo. Jediná výtka je ke stopáži. Ze všech těch zbytečně dlouhých hodinových serošů by zrovna tenhle kousek měl mít přes hodinu a ne 38 min! Chodící piraňa pobavila, skvělá výprava, netypická hudba, která ke Sw skvěle sedí, Pedro Pascal i když bez tváře skvělej a ten konec ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Spoznávame sa s nájomným lovcom Mandom, ktorý sa rozhodne vziať podpultovú misiu na záchranu živého materiálu. To ale ešte nevie, koho mu osud privedie do cesty.Prevedenie: Už dlho som sa nestretol s tak dobrým pilotom. Nie len pre to že sa jedná o univerzum Star Wars, ktorého som veľkým fanúšikom ale všeobecne. Má to dynamiku, súboje, vynikajúceho hlavného hrdinu, vizuál a jednoducho sa mi to veľmi páčilo. Ak si k tomu ešte pripočítam baby Yodu je to jasných 5 hviezd. 98% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (5)

  • Keď Mandalorian (Pedro Pascal) prechádza trhoviskom, na ohni sa opeká zviera, zatiaľ čo druhý príslušník jeho druhu sa zdesene prizerá z klietky. Jedná sa o druh Kowakian monkey-lizard. Jedného z týchto tvorov choval Jabba the Hutt ako domáceho miláčika v Hviezdne vojny VI - Návrat Jediho (1983). Táto scéna je pomerne desivá vzhľadom k faktu, že sa jedná o pomerne inteligentné tvory so zmyslom pre humor. (ČSFD)
  • Když Mandalorian (Pedro Pascal) vystoupí z věže, tak se nosorožec, kterého má Mandalorian vyrytého na pravém rameni své zbroje, přesune na jeho levé rameno zbroje. V epizodě se to stane ještě jednou, když Mandalorian krotí Blurgga. (G....)
  • Mimozemšťan, od ktorého Mandalorian (Pedro Pascal) kupuje vznášadlo, patrí k druhu Kubaz. Zástupcu tohto druhu sme mohli vidieť už v Hviezdne vojny IV - Nová nádej (1977), v ktorom informuje Stormtrooperov, že našiel droidov, ktorých hľadajú. (ČSFD)

Reklama

Reklama