Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian se spolu s partou žoldáků pokusí osvobodit nebezpečného odsouzence z vězeňské lodi. (Disney+)

Recenze (67)

Kinofil 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|| TV-14 || Disney/Lucasfilm || Takhle se mi to líbí. Hororové pojetí tomu mnohem víc sedí, než prázdné putování vesmírem. Tento díl dává vzpomenout na to, čím Star Wars zaujme nejvíc - laserové přestřelky (když už ne meče). Hudba opravdu skvělá a vyniká. Příběh se ovšem nikam dál neposunul. Zbývají 2 díly a nemám tušení, jako to chtějí zakončit. I přes to beru tento díl jako příjemnou akční podívanou. 80%. ()

Seniad 

všechny recenze uživatele

Mando, Bill Burr v maskáčích, nasteroidovaný čert, psychotická mimozemská šereda a egoistický droid/hacker kdepak jsem jen podobné téma viděl, no ale tak na disney to za 5 i přes pohádkový konec bude, kdyby je vyčistil mnohem uvěřitelněji v džan vik stylu bylo by to zasloužených 5 *, ale na disney je neuvěřitelně dobré ;-). ()

Reklama

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím jednoznačně nejlepší díl. Atmosféra opět úžasná, podtržena skvělou hudbou. K Mandovi si člověk konečně vybudoval nějaký ten vztah. A záplatka tohoto dílu je samonosná a skvělá. Jsem nadšený! Do 35minut vtěsnat smysluplný fungující příběh se StarWars tematikou... Respekt! To se nepodařilo některým dílům SW ani za 2,5hodiny! ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ked som tam zahliadol Billa Burr-a skoro mi zabehlo. ;) Kazdopadne potesil. Na rozdiel od chlapika s rozsliapnutym xichtom a rohami. Dost nepodareny cosplay, ale co uz. Dufal, som, ze sa za tych par dielov dej bude viacej tocit okolo baby-Yodu, ale zrejme to bude len mission by mission plechaca. Slabota. ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stavbou "příběhu" je to katastrofa. Kdyby seriál měl jakékoliv jiné "téma" tak by to všichni vypli po 5 minutách. Některé postavy otravné a zbytečné. Na jednu stranu Mando zvládne bandu droidů a pak mu udělá problém jeden "Hellboy". Ale za ty x-wings na konci jsem šťastný. Jen stále čekám na příběh, propojení a ono nic a bojím se, že v této sezoně to lepší nebude. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (8)

  • Postavu vojaka Novej Republiky si zahral Matt Lanter, ktorý nadaboval postavu Anakina v seriáli Clone Wars (2008). (ČSFD)

Reklama

Reklama