Reklama

Reklama

VOD (1)

Aby mohl bojovat proti zbytkům Impéria, musí Mandalorian vyhledat pomoc starého nepřítele. (Disney+)

Recenze (59)

papuchalk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nejvtipnější díl u kterýho jsem se dost nasmál. Jak zabijou toho velitele přímo v kantýně :D Bill Bur prokázal komediální talent. Čert vem logiku, proč je terminál s tajnými informacemi v nějaký jídelně vojáků.. a jaktože Mandův ksicht prošel skenem terminálu.. no blížíme se do finále a je to tuze znát. ()

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebylo to špatné, ale ani žádný zázrak, znovu mi to připomnělo SG1 co se týče určité naivity postav - zejména ta zápletka kolem onoho evil imperiálního důstojníka, který má IQ tykve, když nevidí, že je Mando totálně v koncích, když se ho zeptá na jeho TK číslo a celkově jedná opravdu extrémně podezřele, to samé i Mayfeld a jeho proslov ohledně nějaké té krvavé bitvy z minulosti atd. Hned jsi vzpomněl na všechny ty idiotské Goauldy, co vždy naletěli SG1 na všelijaké podobné do očí bijící nesmysly... jako chápu, že tu nesleduju film od Scorseseho či tak něco, ale i tak mi to zkrátka sráží celkovou kvalitu dolů. Jinak fajn oddechová epizoda, nic víc... ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle bylo kulervoucí. Až na ty chudáčky vesničany, což jsou samoz. asiaté...jak jinak.:-/ A pojem juggernaut se k těm robustním transportérům fakt hodí. Připoměly mi Rogue One a SW III. Scéna, ve které Mayfeld postupně bobtná vzteky při rozhovoru se svým bývalým velitelem, kde se rozebírá Operace škvarek aka Spáleniště, tzv. Císařův poslední Rozkaz, dle mého naprosto debilní a nesmyslný (čehož jsme svědky v SW Battlefront II 2017) je top, ALE co mě nejvíce dostalo a zařval jsem u toho jak malej harant, bylo vypuštění seismické nálože z SW II. Ten zvuk, co kdysi burácel v kinech, totálně žeru! ;-) ()

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paradoxom je, že sa jedná u mňa (zatiaľ) o celkovo najlepšiu epizódu seriálu, a zároveň je to prvá epizóda, kde sa neobjavil náš zelený priatelíček. A nie som tu jediný, kto má takéto pocity z "Chapter 15: The Believer". Presne takto by som si vedel Mandaloriana predstaviť, keby sa dejová linka s Groguom skončila. Ako ja ho mám rád aj seriál je parádny, len už cítim, že by sa to malo posunúť ďalej. Fakt nechcem, aby témou celého seriálu bol Grogu a záležitosti s ním súvisiace. Dúfam, že vo finále ho Mando predá do rúk Ahsoky, čo by bolo skvelou témou pre jej už oficiálne oznámený seriál. Zároveň by sa v tretej sérii "The Mandalorian" mohli riešiť iné veci, napríklad samotní Mandaloriania, ktorých tu už bolo bohato veľa. ()

Atrekan

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně jedna z nejlepších částí série, hlavně díky lince Manda a Mayfielda. Scéna s imperiálním důstojníkem mi hodně připomínala Hanse Landa z Hanebných panchartů a navíc do toho hrálo napětí díky Mandovu odhalení. Ještě že je tam všechny vystříleli, aby nikdo neznal jeho tvář, teda až na Mayfielda, u kterýho jsem proto tak trochu čekal, že se při útěku hrdinně obětuje, aby mohl Mando utýct a jeho tvář zůstala pořád neznámá ()

Galerie (6)

Zajímavosti (11)

  • V této epizodě se hlavní hrdinové kromě normálních stormtrooperů střetávají i s takzvanými shoretroopery, kteří se v době vysílání epizody dosud objevili pouze ve filmu Rogue One: A Star Wars Story (2016), ve kterém si rovněž odbyli svou premiéru. Rovněž design zbrojí, kterou jako převlek obléknou Din Djarin (Pedro Pascal) a Mayfeld (Bill Burr), vychází z designu tzv. tank trooperů, také z Rogue One. (TwoFace)
  • Vůbec první epizoda seriálu, ve které se neobjeví malý Grogu (Baby Yoda). (TwoFace)
  • Boba Fett (Temuera Morrison) prohlásí v této epizodě, že se nemůže zúčastnit infiltrace imperiální základny, protože by mohli poznat jeho obličej. Není to samozřejmě proto, že by někdo znal obličej Boba Fetta, ale proto, že by starší imperiální důstojníci mohli poznat obličej, který měli všichni klonoví vojáci (Clone Troopers), kteří tvořili armádu Republiky a také Impéria (při jeho vzniku a ještě mnoho let poté), než byli postupně nahrazeni klony z jiných genetických zdrojů nebo častěji obyčejnými lidmi. (Sidarius)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno