Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian a jeho spojenci podnikají nebezpečnou záchrannou misi. (Disney+)

Recenze (123)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší Star Wars od Pomsty Sithů. Ani nedokážu popsat slovy jaký zážitek byla závěrečná epizoda 2 série. Bylo to nečekané a krásné zároveň. Pokud jste ještě tuto epizodu neviděli, tak doufám, že vám to někdo nevyspoileruje, jelikož to co se v tomto dílu stalo, je pro fanouška Star Wars předčasný dárek k vánocům. Jon Favreau a Dave Filoni mockrát DĚKUJI! May the force be with you. P.S. A ano plakal jsem a jak moc :). ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konecne vydarena cast, hodna sveta SW. Presne tak uletene, ako este mozeme privierat oci a vsetko pekne "spapat". :) Zabavne a to je to najhlavnejsie plus. Cakal som, ze v celej serii uvidime viac ako len dvoch jedi-ov. Ti, ktorych sme videli vsak neboli ziadne orezavatka. Troska toho pribehu. Spokojnost. Skoda, ze predosle casti nedosahovali tejto urovne. ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím, co o tomto sáhodlouze psáti, páč jsem z toho totálně v prdeli. Ale něco již vymyslím. Tenhle díl mě míti gurwa! 50min. a ne ta úvodní chujovina z Tatooinu. Já bych to natáhl na 2h, vrazil to do kin a bezpečně bych tím smetl ze stolu celou novou trilogii i s Ebremsem a kozatou Kennedyovou v nanosekundě, byť mám SW VIII hodně rád. V tuto chvíli mě nenapadá, čím by to šlo ve 3.s. trumfnouti. Dark Troopeři byli hroziví a nezastavitelní a byla to kůl kombinačka, Terminátora, C.y..l.o.n.a, Železného Obra, robota dr.Tottenkopfa a kdo ví, čeho ještě. Přítomnost již v předešlých dílech lehkého křižníku z tuším SW Rebels, byla samoz. žůžo. I když vraziti do této série nekompromisně star destroyer, by bylo asi už na infarkt, hehe. No a rozplývati se nad nepopsatelným pocitem z razantního příchodu Luka Skywalkera (než ho tak zle podělali v nové shitlogii) je nošením beskaru do lesa na Endoru. Jen pozn. k němu, je stále fascinující, že chodí i 5 let po SW VI v černé jako nějaký Sith. Okamžitě jsem si připoměl Battlefront II z 2017. Potitulková scéna je překvapivá a klasicky cynicky ftypná i s poněkud nakynutým Bibem Fortunou. Trochu jsem doufal, že tam tak opět vrazil Luke, ale člověk nemůže míti všechno.;-) Tohle se s finále 1.s. nedá vůbec srovnávat. Pochopitelně. Uf, bolí mě hlova. Tolik nářezů naráz, to už je v mém věku, rizikové, checht. Pozn. jak 1. tak i 2.s. jsem samoz. již tradičně sjel jako příležitostný SW feťák v kuse. Nedovedu si představit, že bych na to čučel po dílech. ()

UncleMorty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když feministky a lgbt+++ trash ničí zlaté dědictví, je zde stále záchrana v podobě Filoniho a Favreaua. Sice mam tušení že tímto se s námi Mandalorian rozloučil (nebo minimálně nás opustí příběh osamělého pistolníka co se stará o dítě), avšak pokračování v podobě potitulkového easter eggu je víc než dostačujícím potěšením. ()

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vysněný závěr dvojsérie! Takhle jsem si to opravdu představoval a mé přání bylo naplněno do posledního puntíku! Nelineární průběh, přesto vše směřovalo tam, kam jsme tušili. Pointa se světelnou šavlí skvělá! Akce, akce a ještě více nadupané akce, prokládané stealth akcí a zajímavou konverzací. Vrcholný souboj Moffa a Manda! Ale to ještě nebylo vše - pauza a nakonec strhující závěr. To jsme chtěli! Wow! Bylo zde vše... A na samotném konci - srdceryvná rezignace na celoživotní filozofii. PS: Nedělám si nejmenší iluze, že třetí sérii dokáží utáhnout bez prcka... ()

Galerie (3)

Zajímavosti (19)

  • Lukea Skywalkera si zahral samotný Mark Hamill, pričom jeho tvár bola digitálne omladená. (ČSFD)
  • V scéne, keď si Luke Skywalker skladá kapucňu, hrá jeho zvučka z originálnej trilógie. (ČSFD)
  • Pri záverečnom lúčení si dá Din Djarin (Pedro Pascal) dole prilbu, aby mohol Grogu vidieť jeho tvár, čím odkazuje na Dartha Vadera, ktorý si tesne pred smrťou dá dole prilbu, aby mohol dobre vidieť tvár svojho syna. (ČSFD)

Reklama

Reklama