Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian a Dítě cestují na místo, kde stával prastarý chrám. (Disney+)

Recenze (73)

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl dostal za úkol zrežírovat svérázný Robert Rodriguez, který to má velice blízko ke Q. Tarantinovi (přeci jen spolu na několika filmech spolupracovali), no a podle toho to taky vypadá. Další šťavnatá epizoda plná akce, únosů a starých známých. 2. série si drží nadstandardní tempo. ()

Spielbergo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak se mi splnil zase jeden dlouholetý sen. Prostý muž, razící si cestu galaxií, dokazuje, že je i na stará kolena stále ještě klasa. Lovec odměn je sice komplikovaná profese, ale zjevně ne pro toho nejlepšího, který se tím živil ještě dřív, než si Din Djarin poprvé hrál v kotelně mandalorianského sirotčince na horníka. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu nevyrovnaná akční jízda s představením staré známé tváře, která je patřičně charizmatická tak jako kdysi. Grogu doplnil palivo a jede se dál. Snad jen poskakování s troopery mezi kameny bylo tak trochu chaotické a technicky ne příliš povedené. Pořád má ale i tak příběh zatracený spád, uvídíme co finále. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I'm a simple man making his way through the galaxy." Veľký comeback jednej z najikonickejších postáv originálnej trilógie. Boba Fett je oficiálne späť so všetkým čo k nemu patrí (samozrejme vrátane legendárneho Slave 1) a v Mandalorianovi jeho verzia 2.0 získava konečne dostatok priestoru na využitie svojhu potenciálu. Som rád, že ho Disney opomenulo v najnovších filmoch, pretože by to podobne ako pri ostatných tradičných postavách z IV-VI dopadlo pravdepodobne fiaskom. Myslím, že všetkým SW skalným táto akčná epizódka poskytla patričné blaho... ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prakticky jedna velká akční scéna, která vytvořila podklad pro finální epizody a vedle toho vrátila do kánonu jednu legendární postavu a dala ji prostor zazářit. A to se rozhodně povedlo. Jen trochu škoda, že planeta tentokrát působila hodně nudně, jedna z věcí, na které se těším každý týden je vedle rozvíjejícího se vztahu dítěte a jeho nevlastního otce, je vždy i ta fauna, flóra a scenérie na pozadí děje. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (10)

  • Keď sa Din Djarin (Pedro Pascal) pýta Boba Fettu (Temuera Morrison), či je Mandalorian, ten mu odpovie: „I'm a simple man making his way through the galaxy.“ Tieto slová sú veľmi podobné tým, ktoré povedal jeho „otec“, Jango Fett (tiež Temuera Morrison) v Star Wars: Epizoda II - Klonovaní útočia (2002). Obi-Wanovi na jeho otázku, či je na svoje klony hrdý, odpovedá: „I'm just a simple man trying to make my way in the universe.“ (ČSFD)
  • Boba Fett (Temuera Morrison) v tomto díle o sobě prohlásí: „I'm a simple man making his way through the galaxy,“ což je téměř stejná odpověď, kterou řekne jeho „otec“ Jango Fett (Temuera Morrison) Obi-Wanovi (Ewan McGregor) ve Star Wars Epizodě II (2002), konkrétně: „I'm just a simple man trying to make my way in the universe.“ Oboje je to reakce na zjišťování hlavních kladných postav, co jsou zač. (Sidarius)
  • V této epizodě se poprvé v akci představili tzv. dark troopeři – Impériem speciálně navržení smrtící bojoví droidi, kteří se vůbec poprvé objevili v dnes již nekanonické videohře „Star Wars: Dark Forces“ z roku 1995. (TwoFace)

Reklama

Reklama