Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian a jeho spojenci podnikají nebezpečnou záchrannou misi. (Disney+)

Recenze (123)

Maniik88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Málokedy slovne hodnotím samostatný diel seriálu. No teraz musím urobiť výnimku. Tento diel bol proste brilantný po všetkých stránkach. Vyťažili sme maximálne všetky postavy a predošlé diely seriálu. Boli tam Mandaloriani, skvelá cool Gina Carano ako Marshall (zrovna čítam že jej dali vyhadzov za názor..kde to spejeme?), Moff Gideon a mnoho ďalších. Celý diel bola skvelá akcia, bitky, efekty, hudba a záver. Ou to bol záver. Jedny z najlepších minút z celého SW universe! Bolo tam všetko, napätie, úžasné prekvapenie a emócie, že som si starý kôň poplakal. Tento diel bolo jedným z najlepších 44min zo SW a stálo za to pozerať tento seriál už len kvôli nemu. Pár prvých epizód boli také hluché, no smerom ku koncu série to bola paráda s čerešničkou na torte. Neviem si predstaviť kam sa vydá ďalšia séria :) ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vzala jsem to z jedné vody načisto, dodrcla druhou sérii a to finále bylo parádní, dynamická jízda od začátku do konce, úchvatný střih i hudební podmaz, jedna ani nestihla popadnout dech.. Tak jsem to pro jistotu lupla dvakrát, jednou v originále a podruhé s českými titulky.. Valím si to na filmové vlně SW a nemám připomínek, resp. nechci mít.. Slzy v očích a sežmoulaný kapesník.. ()

Reklama

Daniel2003 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím, že tady nepůjde nikdo proti proudu. Tohle je bez diskuse nejemotivnější díl ze všech. Gideon je skvělý (Eposito je herecký bůh a i přes větší prostor v tomto díle je trestuhodně málo využit), akce je KONEČNĚ filmová a choreografická. Efekty bezchybné. A konec? V Luka jsem moc nedoufal, ale provedení, jakým ho přivedli...na medaili. X-wing, černobílá obrazovka kvůli barvě meče...tohle je mistrovský kousek. A jeho tvář? Co na tom, že je trochu lesklá, když je to opravdu Hamillův Luke? 10/10 ()

Dolby.130 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále ako sa patrí. Napätie od samého začiatku do samého konca. Proste som spokojný a veľmi. Dojímavé finále. Skoro aj slzička ukapla, ale som sa udržal. Potešil a zároveň ma prekvapil návrat legiend. A podtitulková scéna nám dala znovu krásny návrat do spomienok prvej trilógie. Až tak na to navnadilo, že si pustím všetky epizódy znovu. Mandova skupina sa opäť spojila dokonca aj rozrástla a priniesla nám božiu akciu. Veľmi veľká spokojnosť. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to byla šleha. Naprosto fenomenální finále druhé série.  Spojlery !! Infiltrace křižníku Giancarla Esposita, jeho zajetí, skvělá akce, rozloučení děcka s Mandou, kdy Mando ukázal přede všemi tvář, jen aby si ho dítě zapamatovalo a on tak porušil v podstatě kvůli němu 2x mandalorský kodex, což vypovídá o jejich silném vztahu, i když Mando je chladně vyrovnaná postava, tak o to více jsou ty emoce vzácnější. No a ještě si pro dítě přišel sám Luke JediFallenOrder Skywalker v podání MLADÉHO Marka Hamilla :D který vypadal stejně jako v 70 letech, tomu říkám totální rachot. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (19)

  • Keď Din Djarin (Pedro Pascal) porazí Moffa Gideona (Giancarlo Esposito), vezme mu Darksaber, ktorý svojmu vlastníkovi dáva právo vládnuť na Mandaloreom. Keď ho chce darovať Bo-Katan Kryze (Katee Sackhoff), Gideon mu povie, že ona ho nemôže prijať ako dar, musí ho vyhrať v boji. To však spôsobilo určité nejasnosti, nakoľko v seriáli Star Wars Rebeli (2014) ho Bo-Katan prijala ako dar od Sabine Wren. Jedným z dôvodov, pre ktoré ho možno teraz nemôže znovu prijať ako dar, je, že oň prišla, čím sa stala nehodnou vlastnenia Darksaberu. Keby ho získala späť v súboji, dokázala by, že si ho zaslúži. (ČSFD)
  • V scéne, keď si Luke Skywalker skladá kapucňu, hrá jeho zvučka z originálnej trilógie. (ČSFD)
  • Pri záverečnom lúčení si dá Din Djarin (Pedro Pascal) dole prilbu, aby mohol Grogu vidieť jeho tvár, čím odkazuje na Dartha Vadera, ktorý si tesne pred smrťou dá dole prilbu, aby mohol dobre vidieť tvár svojho syna. (ČSFD)

Reklama

Reklama