Reklama

Reklama

Malicious

Trailer

Mladý učitel Adam (Josh Stewart) a jeho manželka Lisa (Bojana Novakovic) čekají na dokončení rodiny. V okamžiku se idyla šťastného páru zhroutí. Čelí neznámému zlu, které změní jejich životy v peklo. V naději, že se zbaví hrůzy, která je pronásleduje, prosí Adam o pomoc parapsychologa Clarka (Delroy Lindo). Když začne pracovat, Clark si uvědomí, že zlověstná entita, se kterou se setkali, je mnohem nebezpečnější, než si představoval. A pak se manželům odhalí strašná pravda o této noční můře. (Flekoun58)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Usměvavej optimistickej sangvinickej manžílek, neboli stádní hovádko, k Stewartově ciferníku fakt nesedne. Proto jsem se těšil až jeho stará abortuje a on nasadí ten svůj klasickej výraz vnitřně rozervanýho trpitele. Ovšem vzápětí se na scéně objevila jeho švagrová a já okamžitě věděl, že film půjde do kopru. Nechápu, proč měli tvůrci zapotřebí už beztak slabej a neoriginální příběh ještě víc domrvit touhle příšernou postavou a její ještě příšernější představitelkou. Zeus je mi svědkem, že kdyby se podobná kreatura nalifrovala do mýho baráku, hned první den ji naporcuju širočinou. Na druhou stranu je to slušně natočený (kamera, interiéry domu), slepej černej psychotronik (chodící klišé) je taky fajn, duchové (vlastně duchyně) mají zajímavý držtičky, docela dobrá hudba... A scéna se švagrovou před zrcadlem by bývala mohla být nezapomenutelná, kdyby už se ovšem v minulosti neobjevila v minimálně třech filmech o kterých vím. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Adam, je vysokoškolský profesor. Lisa, jeho tehotná manželka. Po nasťahovaní do nového príbytku, spočiatku všetko nasvedčuje tomu, že ich čaká šťastné obdobie, plné lásky i porozumenia. Lenže hneď v prvý večer, sa Lisa stáva svedkom veľmi podivnej skúsenosti, na základe ktorej prichádza o svoje vytúžené dieťa. Bohužiaľ, tento nepríjemný okamih, je len predzvesťou niečoho, čo bude mať na oboch partnerov, omnoho horší dopad. Pokiaľ chcú zachrániť svoje duše, budú potrebovať pomoc niekoho, kto nemá strach, postaviť sa temným silám .. Spočiatku pomalšia, následne miestami nie príliš výrazná ducharinka pre nenáročných, ktorá napriek všemožnej snahe, akosi nedokáže plnohodnotne zaujať. Je to taký milý film, s množstvom obohraného klišé, natočený - "aby sa nepovedalo". Hudba dobrá, pár záberov vydarených, no zásah emócie žiadny. Fanúšikov si ale "Malicious" nájde. Napríklad už za rok, na JOJ PLUS. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Nič, režiséri dnešných duchárskych hororov by si mali čím skôr uvedomiť, že pár výjavov s "desivými" ksichtami už stačiť nebude, pokiaľ sa ten viac presýtený divák nedokáže ani zľaknúť, a pokiaľ stojí scenár za hovno. Ľakačky na mňa vôbec nefungovali, obyčajnosť a sterilnosť som cítil na každom kroku a bolo tu ťažké nájsť aspoň niečo zaujímavé. Dokonca aj ten Josh Stewart sa celú dobu tváril tak znudene, až ma pomaly bolelo na neho pozerať. Ako som sa mal potom cítiť ja? ()

Miseet 

všechny recenze uživatele

Po hororové stránce je to hodně klišovité a neuvidíme zde nic nového. Atmosféra ale fungovala dobře, a ikdyž zde není moc funkčních lekaček, bojavé prostředí je zobrazeno skvěle. Herci byli tou světlejší stránkou filmu, tedy až na Joshe Stewarta a jeho poker face po celou dobu filmu. Námět zaměřený na potraty a duchy dětí mi přišel vskutku zajímavý, a koukalo se mi na to příjemně. Hodnotím tedy lehkým nadprůměrem, 65% ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Sú aj horšie horory a nakoľko vďaka filmu Zrkadlá scény v ktorých "odraz" robí niečo iné ako samotný človek nepatria k mojim najobľúbenejším pár nepríjemných zimomraviek mi po chrbte prešlo. Potom som si však vybavil, ako by asi vyzeralo Adamova trojka s Lizinou sestrou a duchom prababky Trosku z babovreskotov a atmosféra bola nenávratne preč. Svalnatý biely študent s intelektom na úrovni gumy na eskalátoroch do bodky plniaci pokyny čierneho slepého profesora ma iba utvrdili v tom, aby som sa sústredil skôr na seriály či staršie filmy, pretože rasizmus vo filmoch neznášam. Vzdialene to pripomína Stiahni ma do pekla či Druhu stranu dverí, avšak je to ešte horšie. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama