Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(4) / Epizody(25)

Detektivové Minogue a O'Learyová odvezou na stanici mladou ženu, aniž by věděli, že je posedlá démonem. S pomocí komisaře Ruawaie Maaky se jim podaří démona vymítit a zrodí se zvláštní jednotka – Wellington Paranormal. (HBO Max)

Recenze (7)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ono to vypadá, že na Novém Zélandu mají pro humor uděláno, protože z něj vychází až nebývale velké množství dobrých komediálních projektů. Když ono se to ale točí pořád kolem partičky stejných lidí a tak, když Vám sedne humor filmu a seriálu Co děláme v temnotách, tak zde musíte být stejně nadšení. Příběh se točí kolem policejní dvojky, která je bystrá asi jako čerstvě vymačkanej pomeranč. Natočené je to doku stylem, což tomu vlastně také prospívá. No a díl za dílem se tu tak potkáváte s nějakou postavou subžánru - vlkodlaci, upíři, zombie, duchové…na cokoliv si vzpomenete. Ve Wellingtonu je prostě všechno a tvůrci si z nich utahují tak, že kdyby opravdu žili, zadarmo by jim to nedali. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Hlavné mesto Nového Zélandu Wellington je miestom, kde sa odohráva nespočetné množstvo paranormálnych aktivít. Policajný zbor je preto prinútený vytvoriť zvláštnu jednotku, ktorá tieto prípady rieši a snaží sa ich udržať v tajnosti. Na vyšetrovatelov O'Learyovú a Minoguea čakajú súboje s démonom, upírmi, duchmi, vlkodlakmi, mimozemšťanmi a dokonca aj s kolegami, ktorí boli nakazení zombie vírusom. - Celkom podarený spin-off k zábavnému hororu What We Do in the Shadows, konkrétne k tejto scéne. Celé sa to nesie na vlne vtipov a absurdných situácií, do ktorých sú ústredné charaktery s výbornou chémiou medzi nimi postavené. Tvorcovia si samozrejme robia srandu z policajtov a ich nešikovnosti na každom kroku, k čomu využívajú hlavne Mockumentary štýl, ktorým to je celé nahrané, takže sa na to pozerá velmi dobre. Dej sa povenuje takmer každému Monster Horror subžánru a na Novom Zélande majú ludia humor, ktorý mi sedí, takže tých šesť krátkych epizód nabitých akciou sa dá bez problémov vydržať. Komu sa páčil predchádzajúci výtvor od tohto tímu, nemal by si tento seriál nechať ujsť.+ 2 herci z What We Do in the Shadows ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spin-off od podobných tvůrců k What We Do in the Shadows? Tak to musím vidět. No, 1. série se mi zdála celkem funny, ale má to pár chyb. Humor leží na bedrech zdejších dvou hlavních postav, které jsou mimochodem geniální, ale obávám se, že tenhle soudek by se za chvíli mohl vyčerpat a v některých dílech jsou cítit rozpaky, zda už humor nehraničí s trapností. Tím se dostávám k druhému problému, protože náměty dílů za chvíli prostě dojdou a jediné, co tento seriál potřebuje je nápad, tak se bojím, zda jich bude dost. Třetím problémem, který se snažím přehlížet, protože každý nějak začíná, jsou efekty. Občas jsem byla v šoku, jak špatné jsou a troufám si říct, že je dost velká šance, že se něco z tohohle seriálu natáčelo na mobil. Tohle jsem ale schopná smést ze stolu, pokud je kvalita humoru spíš nadprůměrná. Některé díly jsou ale v první sérii zatím určitě slabší, ale když to má jen šest dílů po dvaceti minutách, jsem schopná dojet i ty zbylé dvě. Zatím teda dávám rezervu. 2. série: Auau, tak tohle už bolí. Nápady na epizody jsou už fakt dost omšelé, některé až naprosto trapné, nevtipné a špatně udělané. Pořád to beru spíš jako takový amatérský pokus s láskou k mockumentary komediím, ale když prostě není už nápad na dobrý scénář, tak je průser. Třetí sérii asi ani rozdělávat nebudu, to jenom když bude fakt čas a sucho. Druhá série už byla fakt celkem hrůzná, oproti upírům, kteří Taikovi Waititi jen vzkvétají. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Docela příjemná blbina. Čekal jsem to teda trochu vtipnější, ale i tak to bavilo. V každé epizodě se jednotka zaměří na jiné monstrum (zombie, vlkodlak, mimozemšťan, démon), ale vždy to nějak policajti domrví. 60% ()

oldy 

všechny recenze uživatele

Tato zvlaštní jednotka řeší zahadné případy na Novém Zelandu ve Wellingtonu. Je to takova komedie,parodie,groteska kde se nachazí různé příšery,monstra a jine strašidelné věci. Díly jsou krátke a jednu serii date v klidu za jeden večer. I když byl humor občas trapny,nebo mohl byt i lepe udělan tak se to dalo. Ve vysledku fajn podivana. Jde vidět že je to od tvurcu Co děláme v temnotách,ktery je za mě o dost lepši. 6/10 ()

anicca 

všechny recenze uživatele

Pre mňa je tento seriál skutočná pleasure! Milujem diela točené formou reality šou, s použitím aburdného, suchého humoru. herci neprehrávajú, všetko pôsobí absolútne prirodzene a jedna blbina pri vyšetrovaní strieda druhú. Keď chcem vypnúť a nerobiť si z ničoho starosti a zároveň sa smiať ako kôň, zapnem si toto. Ďalsí palec hore za perfektné vedľajšie postavy na ktorých som sa zabavila aj keď účinkovali jednu minútu! ()

Reklama

Reklama