Reklama

Reklama

Hledá se Yetti

  • USA Missing Link (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Pan Článek je legrační a roztomilou postavou v dobrodružném rodinném snímku od cenami ověnčeného studia Laika. Sir Lionel Frost je chrabrý a energický dobrodruh, který se považuje za předního odborníka na mýty a příšery. Ovšem nikdo jiný jeho objevům nevěří. Aby svůj názor obhájil, vydává se na americký severozápad objevit - Yettiho, chybějící vývojový článek mezi opicí a člověkem. Pan Článek - lehce bláznivý, překvapivě bystrý a citlivý tvor, který představuje posledního jedince svého druhu, čelí osamělosti a věří, že Sir Lionel je jediným mužem, který mu může pomoci. Ti dva spolu s nezávislou a vynalézavou Adelinou Fortnightovou zažívají odvážné dobrodružství, které směřuje k jedinému cíli - bájnému údolí Šangri-La. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (9)

Trailer 3

Recenze (70)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Dobrý dobrodružný příběh, který na rozdíl od mnohých jiných animáků netrpí přílišnou edukativností. Vcelku vtipný a lehký. A taky se mi líbila samostatnost hrdinky, která tentokrát nečeká na polibek, ale je rázná, rozhodná a sama si určí, co chce. Pan Článek je milá postava - zdvořilý neandrtálec a lord Frost se sice vyznačuje chladnou anglickou povahou, ale tak úplně bez srdce není. SHRNUTÍ: Ráj nemusí být to místo, o kterém všichni ostatní tvrdí, že právě tohle je ráj. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Průměrná americká pohádka, která se snaží být originální, ale nefunguje to. Protože už jsme měli jednu pohádku o Yettym a s velkou upřímností, mě se prostě ta druhá pohádka líbila vice než tohle. Úplně mi asi neseděla ta rodinka namyšlenkých Yyettyů, kteří si seděli v horách a mysleli si o sobě, že jsou lepší než cokoliv jiného a živého na celé Zemi. Až moc povýšenecké. Nebylo to ani moc vtipné a animace taky za moc nestála. Proste jednoduchý průměr. ()

Reklama

lemonova 

všechny recenze uživatele

Štúdio Laika opäť nesklamalo, hoci Kubo zatiaľ ostáva pre mňa neprekonaným čo sa týka príbehu.. Yeti stavil na dobrodružstvo a vtip. To prvé sa mu podarilo na jednotku, to druhé ma až tak do kolien nedostalo, hoci zopár scén bolo brilantných. Trochu ma mrzí, že už aj rozprávky vstrebávajú súčasné trendy názory (správne ženy verzus agresívni muži a pod.) Myslím, že rozprávky sú krásne, ak ostávajú nadčasové, ale to už musím nejak vstrebať aj ja. Ale čo tam už po tom.. užila som si to. :) ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Krásný, spíše dospělý než dětský animák, a to po výtvarné stránce (od začátku do konce jsem byl z té stop-motion nádhery nadšený) i co se týče příběhu, ztřeštěného stejně jako milého a moudrého. Hlavní hrdina s hlasem Hugha Jackmana je takový plastelínový hrabě Teleke z Tölökö, Carter Burwell už nějaký čas nesložil tak pěknou hudbu... Všechno na jedničku. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Osobitá animace. která mi tentokrát až tak úplně nesedla ... v příběhu, který je dle očekávání veselý až rozverný - a jehož vtípky jsou mnohdy stejně originální jako výtvarná stránka. Nicméně ve finále se dobere k závěru, který je sice překvapivý a svým způsobem i výchovný, ale nelze ho pokládat za zcela uspokojivý. ----- !!! MOŽNÝ SPOILER !!! ----- Víte ... myslím, že pan Článek - pardon, vlastně Susan - měl nalézt takové příbuzenstvo, které by ho přijalo ... jako sobě rovného - nikoli namyšlenou gruppu bez špetky empatie, která si za každou cenu hraje na vojáky. Rozhodně si to zasloužil. Když pro nic jiného, tak třeba jenom kvůli tomu, že se necítil nijak zvlášť komfortně v lidských šatech. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (1)

  • Příběh se odehrává kolem roku 1886. (ČSFD)

Související novinky

77. Zlaté Glóby – výsledky

77. Zlaté Glóby – výsledky

06.01.2020

Kontroverzní moderátor a komik Ricky Gervais a spol. před pár hodinami rozdali v hotelu Beverly Hilton v Los Angeles poslední ze Zlatých Glóbů a 77. ročník prestižních ocenění byl tak oficiálně… (více)

Reklama

Reklama