Reklama

Reklama

Všem klukům, které jsem milovala

  • USA To All the Boys I've Loved Before
Trailer 1

VOD (1)

Její tajné milostné dopisy se dostanou k objektům jejích citů a poklidná existence Lary Jean na střední škole je pryč. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

chrispe 

všechny recenze uživatele

Puštěno hned po Sierra Burgess Is a Loser, který se mi teda v porovnání líbilo víc. To All the Boys I've Loved Before jsem četla, takže jsem srovnávala, a i když ve filmu nejspíš nic zásadního nechybělo, přišel mi tak nějak divně prázdný. Hlavní hrdinka mě vůbec nezaujala a celkově mi přišlo, že chemie mezi hlavními hrdiny byla nulová. O konci, při kterém jsem si málem protočila panenky a zkroutili se mi palce u noh, radši mluvit nebudu. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrý nápad s dopisy je bohužel trestuhodně nevyužitý, takže místo originálního příběhu to nakonec sklouzlo k již několikrát využité historce s předstíraným vztahem. Škoda, protože jinak to byla milá středoškolská romantika, vyloženě relaxační a úsměvně nevinná takovým tím příjemně osmdesátkovým stylem. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Dnešek jsem věnoval trojici filmů, které mě zrovna nenaplnily nadšením, ale tahle studentská romantická komedie z nich byla nejlepší (což mluví za vše). Všechno se pochopitelně odvíjelo podle pevně stanoveného vzorce, takže jsem nečekal žádná překvapení, ale byl jsem připraven na línou nudu. Nevím, jestli už jsem byl dnes příliš vyšťavený, ale k mému bezbřehému údivu jsem se poměrně slušně bavil, takže by se dalo říct, že mi tahle nenáročná záležitost vylepšila den. A navíc má podobný název jako jeden PVE achievement ve WoWku... ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Obsazení to celkem zachraňuje, protože je to na můj vkus moc cukrkandlové a loztomijoucté. Čekal bych víc humoru a něco trochu originálního i když v tomhle žánru asi není už co vymyslet. Ale holky hezký i když dialogy takový Béháčko blahý pameti. Ty americký středoškolský šablony jsou už ale dost nudný a nereálný. Herecky zaujala jen nejmladší sestra. Jinak sbírka hezounků a pipinek. ()

carly 

všechny recenze uživatele

Toto bolo take mile pohladenie po dusi. presne takto by mali vyzerat romanticke filmy. A YA filmy. Vztah hlavnych hrdinov bol krasny. Rodina Coveyovcoc ma chytila za srdce, rovnako ako aj Larine priatelstva. Kamera aj hudba boli uzasne a tie herecke vykony... Vsetci boli vybrani absolutne na jednicku. Ale Lana a Noah tomu celemu kralovali. Jednotlivo aj ako par. Ich chemia uveritelna a nenutena. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Spisovatelka Jenny Han ve své předloze napsala Laru Jean (Lana Condor) jako napůl Korejku a napůl Američanku. O adaptaci knihy projevilo zájem mnoho velkých studií, ovšem všechny trvaly na tom, že se musí rasa postavy změnit na bělošku. Tudíž Han odmítla. Pouze jedinému studiu Overbrook Entertainment nevadilo natočit film s asijskou herečkou v hlavní roli, a tak adaptace vznikla u nich. V březnu 2018 pak práva na snímek koupil Netflix. (hansel97)

Reklama

Reklama