Reklama

Reklama

Rány

  • Velká Británie Wounds (více)
Trailer 1

VOD (1)

Will (Armie Hammer) má poklidný život, půvabnou přítelkyni (Dakota Johnson), pracuje jako barman v příměstské čtvrti v klidném baru, kde se kromě občasných šarvátek hostů toho moc neděje. Vše se ale změní ve chvíli, kdy si jeden z hostů zapomene mobil. Série následujících události podněcuje Willovu zvědavost až na hranici, kdy si není jistý sám sebou. Je vše, co vidí, jen výsledek vlastní představivosti, nebo se svět skutečně zbláznil? Atmosféra a postupné vygradování příběhu dovoluje divákovi si na stejnou otázku odpovědět sám. (notozjano)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (143)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Po bitke medzi zákazníkmi v podniku kde pracuje si barman so sebou vezme aj mobil ktorý tam zabudol jeden z hostí. Na telefón stále prichádzajú nové správy a tak neodolá a začne na ne odpovedať. Zistí, že správy su viac ako znepokojujúce rovnako ako fotografie ktoré v telefóne objaví...Vlažnejší úvod vystrieda stúpajúce napätie aby sme na záver dostali síce pekne natočené ale v podstate nezmyselné vysvetlenie. Potešil český dabing na Netflixe ale inak ide o podpriemerný horor. ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Diváka rozjebe už ta představa, že se pod tímhle upsal snad každej. Ať už to jsou samotný herci, producenti, koprodukční studia, zvukáři, dokonce i samotný Netfkus, prostě kurva každý kdo kdy pracoval a má něco společného s tímhle filmem. Náš hlavní hrdina je na haluškách už od konce, a není divu že mu kolonoskopický pohled tasemnicový virvány, totálně zmastí celou tu bezednou jámu jménem mozek. Šváby si taky jednou za čas dám k snidaňi, hlavně když se mi do ventilovýho uzávěru dostanou až do lednice, a pak mi nakladou svoje vajíčka do bramborovou salátu. Ruku na varle, i když je to naprostá a tupá sračka, znám lidi kteří by si na to ujížděli jak svině po chemoterapii, když mu do hlavy střebají myšlenku, že vepřové je celkem libové maso. Hippity Hoppity, tvůj mozek je už nadosmrti propitý.. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Mám tyhle divné a hůř pochopitelné filmy všeho druhu moc rád a sám je i vyhledávám, dokonce jeden z mých nejoblíbenějších filmů vůbec je zároveň jeden z nejhůře pochopitelných filmů vůbec (mluvím o Inland Empire), ale nemůžu si pomoct, tohle byla prostě nuda. A abych tomu dával 4* jenom proto, že je to "jiné", to fakt ne. Já už takových "jiných" filmů viděl dost, a je celkem hodně těch, které byly lepší než tenhle, takže asi tak. Chyběla mi tady nějaká silnější atmosféra, o kterou se to sice snaží, ale prostě to moc nefunguje, pak tu chybí nějaké zajímavé postavy, kterým by se dalo fandit (tady mi totiž lezli všichni na nervy) a na nějakou mytologii (snad jsem použil správné slovo) toho zla, nechci spilerovat, tu sral pes. Vlastně mi přišlo, že se to celé snaží hlavně o to, aby to bylo co nejvíc psycho, ale ono to prostě nefunguje a tím pádem to nic moc jiného už nemá. 2* ()

Psychor 

všechny recenze uživatele

Babak Anvari opět potvrzuje svůj ohromný talent, kdy se vymezuje vůči stereotypnosti masové žánrové produkce a mainstreamového diváka zahání do úzkých. Živě si představuji to neskutečné zděšení v očích obyčejného návštěvníka kina, který při sledování daného hororu zažívá pocit, že se s ním něco děje, ale zároveň si ho není schopen naplno vychutnat, protože ani přesně nechápe, o co se vlastně jedná. A místo toho, aby následoval hlavní postavu a propracovával se temnotou, tak se zážitek snaží zastavit, vzdorovat mu a prchnout zpět do bezpečí iluzí a pochybných jistot. Jakožto zdejší hororový expert tedy doporučuji Wounds k projekci výhradně žánrovým fajnšmekrům, kteří dokážou adekvátně pracovat i s takto ultranáročnou látkou, a uděluji mu plných pět hvězd. ()

Tunri odpad!

všechny recenze uživatele

Je celý děj jen alko halucinace? Celý film se točí jen kolem toho, že je někdo nalitej, a že řídit se dá taky jenom nalitej. Jsou všechny postavy ve filmu mizerný a k ničemu? Bohužel, na Netflixu je těch horrorů hodně, ale marně tam hledám něco dobrýho. Někteří tu píšou o tom, jak to bylo napínavé. Asi mám vysoké nároky, mě prostě hučící klimatizace nevyděsí. Kvůli absenci napětí jsou do filmu random přidávány úplně náhodné obrázky s patřičně vyhroceným zvukovým efektem. Pojem "nechat konec otevřený" tu taky dostává nový význam. Ale přiznávám, že mě zaujalo to, že psychicky nestabilní hrdina si vyměnil tričko až ve chvíli, kdy měl v podpaží nějakou lepru. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Produkcia filmu začala v apríli 2018 v New Orleans. (Scraffy)
  • V momentě, kdy přijde Will (Armie Hammer) domů, si sedne na pohovku a zapne hru na konzoli Playstation 3. Jedná se o hru „Bulletstorm“ z roku 2011 od vývojářů z People Can Fly. (sQelle)
  • Film vznikl na motivy knižní předlohy od Nathana Ballingruda – „The Visible Filth“. (Scaryman)

Reklama

Reklama