Reklama

Reklama

Ovečka Shaun ve filmu: Farmageddon

  • Velká Británie Shaun the Sheep Movie: Farmageddon (více)
Trailer 12

Obsahy(1)

Blízké setkání třetího druhu s nejoblíbenějším ovčím stádem v Shaunově zbrusu novém filmovém dobrodružství. Podivná světla nad klidným městečkem Mossingham oznamují příchod záhadného návštěvníka ze vzdálené galaxie... zatím co na nedaleké farmě Mossy Bottom Ovečka Shaun nic netuší, protože má plné ruce práce s geniálními nápady, jak si vystřelit z farmáře a rozčílit Bitzera. Brzy však jedna rošťácká mimozemšťanka poblíž farmy havaruje. Shaun se rychle chopí nové příležitosti a vyráží na intergalatickou misi na záchranu malé návštěvnice před ďábelskou vládní organizací, která se jí snaží chytit a zneužít pro své nekalé cíle. Podaří se Shaunovi a jeho stádu odvrátit Farmageddon na farmě Mossy Bottom? Držte si klobouky, vydáváme se na vzrušující, dojemné sci-fi dobrodružství z Mossy Bottom Farm až do hlubokého vesmíru. Cesta tam vede skrz automyčku! (Bohemia MP)

(více)

Videa (4)

Trailer 12

Recenze (95)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Tak dobře, Aardmane, budu dělat, že Pračlověk nikdyp nevznikl, protože druhý Shaunův film je zase super. Fantastická groteska plná nejrůznějších odkazů a legrace pro všechny - děti se baví a dospělí se baví jako děti (ověřeno, žádná fráze), humor není ani zdaleka jen o tom, že někdo křičí nebo sebou mlátí o zem, a roztomilý mimozemšťan si vás vážně získá. Kdyby už se pracovalo na dalším filmu, byl bych nejšťastnější. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Aj do tretice, treti deň po sebe animovaný film. Kokso, pamätám si ešte ako som mal minulý rok vedro popcornu kde bola práve ovečka shaun a jej Farmageddon, na prvú ovečku som bol dokonca v kine. Na toto by som už nešiel, predsa len to bolo cielené na detské publikum, ale výborne zvládnuté zakomponovanie sci-fi žánru a fanúšik si príde na svoje. Seriál veselá farma som nedopozeral, ale toto bolo fajn, síce slabšie ako prvý film z roku 2015. 4* ()

Reklama

AndreyCSFD 

všechny recenze uživatele

Sci-fi a ovečka Shaun je kombinace, která se neodmítá. I když je vám tolik, kolik je. A stejně je věk jenom číslo, že jo. Takže mezi bandou usoplenců s jejich dospělým doprovodem jsem srdnatě vlezla do sálu. A bavila jsem se celou dobu - spousta odkazů, vtípků, narážek... Ten typ filmů, který si užijete na maximum, pokud máte už něco nakoukáno. Bezva relax. Pět nedám jen proto, že mi animace emzajdy přišla vzhledem k zbytku trochu odfláklá, ale to už rýpu. . ()

tnp101 

všechny recenze uživatele

Zatímco první díl byl nápaditý a inteligentní, dvojka je film pro nejmenší publikum. Odkazy na klasické sci-fi filmy mě ze židle nezvedly a v podstatě jsem se nezasmál ani jednou. Tohle by mě bavilo tak v deseti letech. A upozorňuji, že jednička ode mě obdržela plný počet hvězdiček. Ty dvě hvězdy uděluji spíše z respektu k animátorům. 50% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Být to kratší tak o čtvrt hodiny a bez těch tří písniček, dám 5* bez rozmýšlení. Ale jinak je to akční jízda plná fórků na pozadí, které mne bavily snad nejvíc (třeba hledání popkulturních odkazů nebo parafrází na slavné filmy jako E. T., Moderní doba s Charlie Chaplinem, Blízká setkání třetího druhu, 2001 a mnohé další). Ale celkově jsem se často smál různým příjemně absurdním situacím a uteklo to jako voda, nenudilo (teda kromě těch písniček). Jen jsem tedy nepochopil, proč se to tak moc motá kolem jídla (hranolky, asi fish and chips, pizza, popcorn několikrát, opět pizza...). A jsem rád, že žena v černém nakonec dosáhla jistého zadostiučinění, protože od jisté chvíle mi jí bylo líto. Jen ten kombajn... ()

Galerie (77)

Zajímavosti (2)

  • Při útěku mimozemskou lodí z tajné základny hraje píseň „Out od Control“ od Chemical Brothers. (Mydlivoj)

Reklama

Reklama