Reklama

Reklama

Ovečka Shaun ve filmu: Farmageddon

  • Velká Británie Shaun the Sheep Movie: Farmageddon (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Blízké setkání třetího druhu s nejoblíbenějším ovčím stádem v Shaunově zbrusu novém filmovém dobrodružství. Podivná světla nad klidným městečkem Mossingham oznamují příchod záhadného návštěvníka ze vzdálené galaxie... zatím co na nedaleké farmě Mossy Bottom Ovečka Shaun nic netuší, protože má plné ruce práce s geniálními nápady, jak si vystřelit z farmáře a rozčílit Bitzera. Brzy však jedna rošťácká mimozemšťanka poblíž farmy havaruje. Shaun se rychle chopí nové příležitosti a vyráží na intergalatickou misi na záchranu malé návštěvnice před ďábelskou vládní organizací, která se jí snaží chytit a zneužít pro své nekalé cíle. Podaří se Shaunovi a jeho stádu odvrátit Farmageddon na farmě Mossy Bottom? Držte si klobouky, vydáváme se na vzrušující, dojemné sci-fi dobrodružství z Mossy Bottom Farm až do hlubokého vesmíru. Cesta tam vede skrz automyčku! (Bohemia MP)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (95)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

K porovnání s #1 nemá šanci. To ale neznamená, že je to špatné. Těch narážek a odkazů (a vtípků pro všímavé - "missing cat" byl asi nejlepší) je tam hromada. Prostě myslí se i na dospělé. Bohužel (a nevím jestli za to může téma nebo scénář jako takový), ale je to nuda. Funguje to opravdu jen prvních cca 40 minut. Pak dostává film pachuť násilně nastavované kaše. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Oproti předchozímu dílu zlepšení směrem nahoru. Příběh je dobrý , humoru je hodně a mimozemšťan má dobré hefty . Hvězda dole za konec, který nedává smysl (proč útočila po tom mimozemšťanovi , když chtěla pouze potkat jeho rodiče). P.s. nevím jestli to byl easter egg nebo náhoda , ale ti slimáci byli nápadně podobní těm z filmu Spláchnutej. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Ovečka Shaun se nikdy nedostal mezi mé oblíbence a nezměnil to ani druhý díl. Obdivuji tyhle druhy filmu, věřím, že je to pořádná makačka, udělat takový film, ale není to nic pro mě. Nepřijde mi to vtipné, maximálně roztomilé, je to určeno převážně pro ty menší děti. Vím, že se k tomu už nikdy nevrátím. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Po svojom poslednom nemastnom neslanom filme sa Aardman vracajú na scénu s novým filmom "Shaun The Sheep: Farmageddon". A tentokrát všetko kvalitne klaplo a máme tu vynikajúci animák pre malých aj veľkých. Aardman a ich plastelínový stop motion štýl mi veľmi sedí a v tomto filme je využitý fantasticky. Film má podľa mňa skvelé tempo, originálny dizajn mimozemšťanov a srší humorom naľavo napravo. Veľká dávka vizuálneho a technického humoru, ktorý ma skoro vždy pobaví. Musím povedať, že scénka v obchoďáku je perfektná. Tá energia a demolovanie všetkého naokolo ma poriadne pobavila. Postavičky sa nezmenili a sú to presne tí istí hrdinovia, ktorých poznáme a pamätáme si ich. Či už z predošlého filmu, alebo seriálu. A vďaka tomu sme hneď priamo v akcii a dokážeme sa s týmito hrdinami baviť. A potom je tu aj zloduch filmu. Alebo je pre mňa aj ťažké povedať, či je reálne zloduchom. Myslím si, že jej dokážem celkom dobre porozumieť a ku koncu to uvidíme sami. Čo viac mám ešte k tomuto filmu povedať? Je vtipný, je energický, je nepredvídateľný, vyzerá dobre a nepotrebuje ani dialógy na to, aby nás dokázal všetkých pobaviť. Je to proste skvelé animované dobrodružstvo. Dobrodružstvo, ktoré je rozhodne hodné vášho času. Čeknite si ho a zoberte deti so sebou. Nemyslím si, že budete sklamaní. Hodnotenie: A ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Nelze nikomu upřít, že Ovečka Shaun spadá do té škatulky animáků, jež patří těm úplně nejmenším, přesto mě ale v létě v kině trailer dost pobavil a sám jsem na té typické anglické plastelínové animaci vyrůstal (Slepičí úlet) a jeden "ovčí úlet" k tomuto podžánru po letech vůbec nevadil. Rodinná zábava na vypnutí postačující. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (2)

  • Při útěku mimozemskou lodí z tajné základny hraje píseň „Out od Control“ od Chemical Brothers. (Mydlivoj)

Reklama

Reklama