Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Beverly Donofriová vyrůstá v šedesátých letech na malém městě a jakmile se jí přiblíží puberta, zajímají ji především kluci. Společně s přítelkyněmi vyrazí na večírek, kde se pokusí upoutat pozornost místní fotbalové hvězdy, do níž je beznadějně zamilovaná. Chlapec ji však znemožní a Beverly se ze smutku vyplakává v koupelně. Tady náhodně narazí na Raye Haseka, který se jí zastane. Beverly je ve škole považována za chytrou a talentovanou studentku, touží jít na univerzitu a stát se spisovatelkou. Její sen se zhroutí v okamžiku, kdy zjistí, že je v patnácti těhotná s Rayem... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný, i když chvílemi dost tvrdý film, na kterém se účast Drew Barrymorové klasicky neuvěřitelně podepsala. Nejen ona tu má ale důležitou roli. Například Steve Zahn ukazuje, že herec je a ne ledajaký. Jeho proměny před plátnem jsou fakt neuvěřitelný. Drew ale do filmu i přes spletitě smutný příběh dokázala narvat kopu pozitivní atmosféry, a proto se mi na film moc hezky koukalo. ()

allegria 

všechny recenze uživatele

Ať hledám jak chci, nenajdu nic, co bych tomuto filmu vytkla. Všeho je v něm tak akorát, a na to, jak moc je hlavní téma už obehrané (mladá nezralá matka), je to úžasně zpracované. Jemný citlivý humor, který vkusně předvádí tragikomiku života a připomíná, že i v dramatech vždycky můžeme najít aspoň jeden důvod se usmát, když už ne se popadat za břicho. Herci byli taky skvělí, a s přihlédnutím k tomu, jak je ten film starý, mě hodně mile překvapil. ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Rodinné drama z dob hippies, Vietnamu a svobodných matek mne nezaujalo vlastně ničím až na fantastický výkon Steve Zahna. Přerod jeho postavy je ze všech nejvýraznější a Steve mi dokázal, že v pohodě uhraje i vážnější roli, než ve kterých jsem ho doposud vídával (už se těším na Rescue Dawn). Kluci v mém životě mi jinak neukázal nic nového a taky se už k němu nikdy nevrátím. PS: Nemám rád Drew, strašně špatně si vybírá role. ()

Katie 

všechny recenze uživatele

...Nevzpomínám si na film s Drew Barrymore, který by mě víc zaujal. O tomto filmu kdekdo může říct, že je nudný a že není o ničem, do určité míry by měl pravdu. Ovšem pro mne tento film o něčem je a to především o vztahu mezi rodičem a potomkem. I když je to film zasazený do (asi) šedesátých let, tak jeho téma je zcela určitě nadčasové... a navíc se mi líbila hudba... ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Miluji Drew Barrymore. A tím je řečeno vše. Jsem tedy ochoten jí vše odpustit. Pro ten její sladký úsměv a nádherné oči... Je to má platonická láska. Jo a zpět k hodnocení filmu. No není to zrovna trhák, ale docela to popisuje tehdejší šedesátá léta. A pak je tady i pár humorných věcí. Není jich sice mnoho, ale najdou se. Já budu maximálně stručný. Pro mě je skvělé sledovat Drew v jakémkoli filmu a jak jsem říkal, jí bych odpustil vše. Snad kromě hraní v péčku. Ale možná...no ponechme tuhle úvahu stranou. Zkrátka, viděl jsem další její film. Není špatný, ale nejspíš si raději příště pustím nějaký jiný. Ale protože v něm hrála, jsem rád, že jsem ho viděl. A říkal jsem už, že jí odpustím vše? ()

Galerie (63)

Reklama

Reklama