Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomhle hororovém thrilleru plném zvratů se kdysi nadějná muzikantka znova shledá s bývalými učiteli a zjistí, že mají nového talentovaného žáka. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (175)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Absolutní úlet. To, co se tady dělo, to nedávalo smysl, ale nějakým záhadným způsobem to bavilo. Nejdřív se příběh zaměří na dívčí duo a la Apocalyptica, aby se rozjelo lesbické drama. To se následně převede do psychedelického hororu, aby to pokračovalo konspirační teorií o Bambini di Praga. Úlet, ale zábavnej úlet. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"The Perfection" nie je síce perfektným filmom, no rozhodne ide o jazdu plnú prekvapení a zvratov, ktoré z toho postupne urobili skvelý film, ktorý som si užil so všetkým, čo mi ponúkal. Myslím si, že práve tie zvraty sú to, čo robia tento film výnimočným. Priznávam sa, že jazda autobusom, na mňa pôsobila sprvu trošku divne a hlavne to vyzeralo, ako keby sme sa ocitli v úplne inom filme, než ten čo začal. No potom sa dostaneme do poslednej tretiny, ktorá sa opäť vracia do sveta hudby a zázrakov a výsledok je viac než uspokojivý. Mrzí ma, že nemôžem toho povedať, nakoľko by som vám dával veľké spoilery. A myslím si, že týmto filmom by ste si mali prejsť sami. A najlepšie mať o ňom čo najmenej informácií. Myslím si, že to oceníte. Čím viac toho budete vedieť, tým slabšie bude pôsobíť to celkové finále. Každopádne poviem aspoň toto. Viete pochopiť Charlotte a jej dôvody. Viem porozumieť aj Lizzie. A veľa toho dokáže film povedať aj vizuálne. Osobne by som bol možno radšej, keby sme nemali tú časť v Ázii s autobusom, no mohli to nahradiť niečím iným. Aj keď to nevyzerá zle a má to dobré nápady, tak to pôsobí ako vystrihnuté z iného filmy s tými istými postavami. Každopádne to funguje ako veľmi uspokojivý thriller s dobrými prvkami drámy a skvelým zakončením. Stojí za to pozrieť sa na tento koncert? Určite áno. Hodnotenie: B+ ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Parádní psycho úchylárna, která je výborně napsaná a stejně tak skvěle zahraná, přičemž velký podíl na úspěchu má famózní hudební složka a brutální střih, který se někdy zarývá až moc do morku kostí. Allison Williams jsem si oblíbil v Uteč a evidentně jí podobné role přitahují. V rámci ne úplně tradičního a jasně vymezeného žánru nemohu hodnotit jinak než plným počtem. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Play hard with a vengeance, aneb bohatý, navenek dobré pověsti se těšící bílý pervert uhlazeného zevnějšku a zvráceného nitra si v nynější době nezaslouží nic hezkého.. Dobrý nápad, poutavá scéna s porušováním přepravního řádu meziměstské autobusové dopravy, morální i psychologická pofidérnost a přehnaně účelový dějový konstrukt. Když se lusknutím prstu přešlo z Mozartova Requiem na rapování Deuce Mobb, nevěděl jsem, jestli se smát, brečet, nebo si jen poklepat na cello.. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Myslím, že v popisce k filmu bohatě stačí drama / thriller, horor to opravdu není, tak proč si tahat kšandy. Film na mě každopádně velmi dobře fungoval, dokud ho tvůrci nepokazili vsuvkami s vysvětlivkami pro lidi bez představivosti, kdyby jich nebylo, hodnotil bych o hvězdičku výš. Mimochodem, ani ve snu by mě nenapadlo, že ještě objevím novou sexuální praktiku (zvlášť ve filmu prostoupeném hrou na cello), ale fisting bez pěsti mi dokázal, že nic není nemožné. 3*+ ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Celosvětová premiéra filmu proběhla 20. září 2018 na Fantastic Festu v USA. (ČSFD)

Reklama

Reklama