Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomhle hororovém thrilleru plném zvratů se kdysi nadějná muzikantka znova shledá s bývalými učiteli a zjistí, že mají nového talentovaného žáka. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (175)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Myslím, že v popisce k filmu bohatě stačí drama / thriller, horor to opravdu není, tak proč si tahat kšandy. Film na mě každopádně velmi dobře fungoval, dokud ho tvůrci nepokazili vsuvkami s vysvětlivkami pro lidi bez představivosti, kdyby jich nebylo, hodnotil bych o hvězdičku výš. Mimochodem, ani ve snu by mě nenapadlo, že ještě objevím novou sexuální praktiku (zvlášť ve filmu prostoupeném hrou na cello), ale fisting bez pěsti mi dokázal, že nic není nemožné. 3*+ ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Zpočátku tuctové drama o violoncellistkách se zdálo pokračovat jako bodyhorror, pak se z toho stal thriller o pomstě, která ovšem měla pokračovat další pomstou, a závěr byl masakrálně bizarní. Ano, ty rituály! Člověk si při tom tak nějak vzpomene na Suspirii, jenže tady je to horší - žádné temné síly, žádná magie, nýbrž lidská zvrácenost. Pěkná kamera, hra v kapli má až vizuál italských podivností, a odpovídající hudba. Hlavní hrdinky jsou i ve své zlobě a naštvanosti sympatické a postelové scény jsou krásné bez laciné vulgarity. Možná bych pustil kameru i do momentů, kdy došlo na řezničinu, jejíž výsledek si divák může vychutnat, ale jako celek se mi film líbil, takže umírněnost beru. Někdy je třeba vydržet, i když to bolí... ()

Reklama

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

První polovina je super, pak se stane taková blbost, která celej film docela domrví a celou atmosféru vytratí. Ono by to ani nemuselo být po příběhové stránce špatné, ale to finále je už nesmyslné. I přes to jejich chápání. Takhle by se to prostě nestalo. Ta první klíčová scénka je ještě pěkná, ale stejně bych se držel původního plánu. Snímek zachraňuje pěknou Williams a soundtrack, víc k tomu dodat netřeba. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Nezvládnutý bizár. Uznávám, že jsem se nenudil, ale uráželo mě, jak to všechno bylo halabala naházené na sebe. Že film nedává smysl dovedu odpustit, když to vyváží něčím jiným. Perfection je však vše, jen ne perfektní. Přišlo mi to prostě lajdácké a ani to nebylo dobře zahrané. Finále bylo už spíše k smíchu. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Jo, první třetina mě slušně přikovala k sedačce, jako divák jsem vůbec netušil, co mohu čekat, takže ze scénáristického hlediska nepadne ani jedna výtka vůči této části. Herecké obsazení, tedy zejména hlavní dvě herečky, podaly nadstandardní výkon, u kterého jsem místy chrochtal blahem. A poté ta atmosféra.......parádní thriller, kde se mi z některých sekvencí rozhodně dobře od žaludku nedělalo, takto to má vypadat.....Jenže pak přišel obrat o 180 stupňů, scénáristům asi začalo strašit ve věži, protože tak zajímavě rozehranou partii dovedli do úplně diletantského konce, jenž se jim možná zprvu mohl zdát nesmírně vymyšlený a promakaný po všech stránkách.......já to ale vidím přesně z opačného úhlu, ty zvraty neměly hlavu ani patu. Což o to, herecky povedené dílo a soundtrack taktéž nefungoval jen jako páté kolo u vozu, ale ta druhá polovina to shodila hodně nízko. A ten úplně poslední záběr tomu nasadil pomyslnou korunku. Za mě dávám 40 % ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Celosvětová premiéra filmu proběhla 20. září 2018 na Fantastic Festu v USA. (ČSFD)

Reklama

Reklama