Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (24)

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Nothing ever ends." _____________ Absolútny masterpiece, ktorý posúva úroveň story-tellingu na úplne šialenú a pre mňa doposiaľ nevídanú úroveň a zároveň sa jedná aj o jednu z najgeniálnejších a najlepšie premyslených seriálových epizód všetkých čias... Naozaj nemám slov. To, čo som práve videl sa slovami opísať nedá... Dr. Manhattan kraľuje! ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fenomenální.... takhle by se dala nazvat tato epizoda. Lindelof mě zase dostal, ale tentokrát něčím na co nejsme u něho zvyklý. Komplexní příběh, který dává smysl a na nic víc si nehraje. Nemůžu uvěřit, jak dokonale dokázal Lindelof vystavět děj tohoto seriálu. Dr. Manhatton byl perfektní a už jen díky němu je to velká paráda. Jeho vývoj od komiksu je velice zajímavý. Samé paradoxy, které dokonale vystihly komiks. Nebudu lhát, tohle je za mě jedna z nejlepších seriálových epizod.... jsem v úžasu. Mohl bych se na to dívat celý den. No a závěrečný piano od skladatelů Trent Reznor a Atticus Ross to posunulo na jiný vesmír. Kde je těch šest hvězd, když je člověk potřebuje? :-) ()

Reklama

Bane_Boss

všechny recenze uživatele

Představte si tohle – Trent Reznor & Atticus Ross napíšou srdceryvnou melodii, kterou vede lehký klavír a postupně se přidává uši hladící chór. I když je vaše srdce dávno rozbitý, tohle vás prostě dostane. Všechno je v hajzlu, orteláci už čekaj před domem s takyonickým kanónem, ale to je jedno, bo Dr. Manhattan nabíhá na scénu se svou vytříbenou krasomluvou a … This is the moment. I just told you that you can't save me and you're gonna try to anyway. In the bar THE NIGHT WE MET you asked me about the moment i fell in love with you. This is the moment. Moje srdce krvácí. A to jsem si myslel, že umím ty slova krotit, jak drak. Ještě se mám co učit. Příští týden se bude bulet. I'm so blue man 'cause today was the moment....the moment i fell *IN LOVE* with this series...and it is ending next week :( ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mr.Mannhatan vyhľadá v bare Angelu a vedú spolu dlhú debatu o tom, čo sa stane a čo sa stalo. Mannhatan vyhľadá aj Adriana, ktorý mu umožní prežiť pár príjemných chvíľ v tele človeka. V epizóde sa síce objasní takmer všetko, ale sú to konverzácie ktoré nudia, kamera a opakované zábery na kravatu Mannhatana sú príliš dlhé a nezachráni to ani skvelá hudba. Nudné, aj keď v kontexte elého príbehu potrebné ale žiaden nečakaný "mindfuck" sa nekonal. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Predposledná epizóda nám ponúka rozsiahlejšiu históriu života Dr. Manhattana, k čomu patria aj zaujímavé hrátky s časom. Je tu zrejmá aj prepojenosť s Adrienom Veidtom, takže aj on sa do deja výraznejšie zasadí. Navyše je celá epizóda prerozprávaná ako retrospektíva, respektíve flashback, ale v prípade vnímania času Dr. Manhattana je to vlastne úplne jedno. Len treba dať bacha a nevypínať hneď po nabehnutí titulkov, ešte je tu veľmi zaujímavá, niekoľkominútová potitulková sekvencia. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama