Reklama

Reklama

Justice League vs. the Fatal Five

  • Austrálie Justice League vs. the Fatal Five (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když se v 31. století podaří trojici Tharok, Persuader a Mano ukrást ze základny Legion of Superheroes stroj času ve snaze osvobodit Emerald Empress (Manova láska) a Validuse, další dva členy zločinecké skupiny Fatal Five, avšak nedopatřením se přenesou do současného světa, zdánlivě nezbývá nikdo jiný než Justice League, aby se tyranům z budoucnosti postavil. S Fatal Five však přicestoval zpět časem i hrdina Starboy, který však bez svého séra postupně ztrácí kontakt s realitou. Přitom i Justice League, hlavně pak její nové členky Miss Martian a Jessica Cruz (čerstvě povolaná Green Lantern), mají dost starostí samy se sebou. Dokáže se tak nesourodý tým postavit hrozbě uprchlých zločinců cestujících časem? A za jakou cenu? (Caszidy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Predošlé tri animáky od Sama Liu boli super, tento a Reign of Supermen ma moc nebavili. Justice League mám rád, ale toto bolo nezáživne, žiadne štýlove scény pre hrdinov, ani dobrý príbeh, či záporak, strašne odbyte mi to prišlo. Všetko čím DC vynikalo v animákoch, tak sa to niekam vytratilo. Asi to ukradol Darkseid. 65% - 3* ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Jsem naprosto potěšen. Animace kopírující jednoduše geniální, či geniálně jednoduchý styl z TASek (či chcete-li Timmverse) Batmana, Supermana, B.beyond a JL+JLU, stejné obsazení svaté DC trojice stejně jako v JL. Nehorázně potěšil a překvapil dospělý tón, který jsem nečekal, ale měl jsem po předchozích zkušenostech. Star boy, klasicky tragická postava alá Shakespeare, zaujala (zatímco v comicsech,vůbec) i slečna Marťan a hodně i nejnovější přírůstek do GL rodiny v sektoru 2814, Jessica Cruz, což je 1.! žena na Zemi, která dostala prsten moci. Shrnuto, pro ty, co jsou již pomalu znuděni rádoby anime vizuálem (jako já) v DCAMU (dc animated movie universe) zatímco tento nadprůměrný počin, patří do DCAU (dc animated universe, do kterého patří všechny výše zmíněné TASky) je tento film,jako čerstvý závan DC animovaného vzduchu. Podobně jako Batman a H.Quinn, který jest mnohem sprostější:) leč se stejnou koncepcí. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Netypickým obsazením (plus "poženštěním") Justice League jsem se nenechal rozhodit a zrovna nové postavy mě bavily (Jessica Cruz aka Limelight (úřadující Green Lantern), Miss Martian či popletený Star Boy pronásledující mocné padouchy z budoucnosti). Scénář představoval standardní DC komiksovou školu rozepjatou v čase i galaxii, ovšem jeho megalomanie silně narážela na limity nízkonákladové animace, která na vyobrazení destrukčních bitek a katastrof neměla prostředky – bylo až ubohé, jak každý úder, dopad, výbuch okamžitě vzedmul oblaka zakrývajícího prachu/kouře. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Malinko mě zklamalo nové složení Justice League, některé opory chyběly a je vidět, že se v novém univerzu hodně jede na ženskou emancipaci. Krom toho, že je člověk zvyklý na staré postavy, v tom nevidím zásadní problém, horší ale je, že Fatal Five zůstane pouze jedním z mnoha animáků již ostříleného Sama Liu, ovšem znovu si ho určitě pouštět nepotřebuji a sem tam bohužel nastala nuda. Příští Batman snad dojem zas napraví.. PS : Potěšil Mr. Terrific, kterého jsem v animácích ještě neviděl. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Jeden z lepších komixov od DC v zložení Justice League. Skvelá akcia, superhustí záporáci z budúcnosti, skvelý Astro Boy, zrodenie supersilného Lanterna Jessicy Cruz, malé "animované" cameo Killowoga, no jednoducho to fakt potešilo. Rovnako aj netradičné zloženie Justice League, kde svoj nemalý podiel mal aj Mister Terrific, ktorý doteraz bol len v Arrowerse a to veľmi chabo spracovaný. No a samozrejme Fatal Five bola naozaj fatálna. Takto si to predstavujem. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama