Reklama

Reklama

VOD (1)

Detektiv Chadwick Boseman dostane na starost případ hromadné vraždy policistů, které někdo zabil v jedné místní restauraci, jež sloužila jako úschovna drog. Aby pachatelé nemohli uniknout, nechá uzavřít všech 21 mostů vedoucích z Manhattanu. V průběhu vyšetřování nachází další stopy vedoucí i do samotného policejního sboru. Podaří se mu dopadnout všechny, kteří jedou v tomto krvavém drogovém byznysu? (TV Nova)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (210)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

21 Bridges. Nenápadný snímek od neznámých tvůrců, který ale ve výsledku překvapí svou slušnou atmosférou, efektními přestřelkami a slušným závěrečným rozuzlením. Nečekejte bůhvíjakou událost, má to své slabší momentky, na druhou stranu to asi ale dopadlo nejlépe, jak mohlo. Tak za hlavní tahák mohu jednoznačně určit Bosemana v roli detektiva, překvapilo mě, jak dobře ztvárnil svou roli, i ty emoce jsem mu uvěřil. Kromě něj bych ještě vyzdvihl J.K.Simmonse, na umění tohoto herce se často zapomíná, což by se stávat fakt nemělo. Přestřelek hafo, ale mám k nim menší výtku. Sází zejména na efekt, což je fajn, ale chyběla mi v nich větší živočišnost a chaotičnost (což se třeba povedlo u obou snímků ze série Sicario), a k těm výstřelům zbraní s tlumičem se radši už nebudu vyjadřovat, málokterý snímek dokáže toto ukázat v tom správném světle. Závěr mě překvapil, i když to mohlo skončit trochu více pesimisticky (ono by se to hodilo k celkovému vyznění filmu více, ale i tak převládá spokojenost). Za mě dávám překvapivých 70 % ()

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Mojí velkou chybou bylo, že jsem si před filmem pročetl pár zdejších komentářů v superlativech. Jaké totiž přišlo překvapení, že se přede mnou odvíjí skrz na skrz PRŮMĚRNÁ krimi, jakých jsme viděli už hromadu. Nepřichází to s ničím novým, většina věcí je předvídatlená, třeba scénu v metru jsem přesně odhadnul, jak se bude vyvíjet a jak skončí. A když jedna záporná postava na konci filmu hlavnímu hrdinovi vysvětluje důvod, proč dělá co dělá, nevěděl jsem, jestli se smát nebo brečet, protože tak obehrané klišé přece nikdo v roce 2019 nemohl myslet vážně. Dvě ušmudlané hvězdy za Bosemana (škoda ho), akorát odkaz na Floyda byl trapný. P.S. Je hezké, že v Americe jsou tak přívětiví k retardovaným občanům a umožní jim pracovat u policie. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Celkom v pohode krimi o zlých policajtoch, drogách a dvoch vycvičených strelcoch, ktorý z fízlov spravili počítačovú hru. Čierny panter na infúzkach behá jak za mlada a je neoblomný vo svojom presvedčení. Cheaty na neobmedzenú muníciu si však mohli odpustiť. Celkovo to neurazí, je to pomerne svižne natočené, len ten príbeh a dialógy sú už dosť prefláknuté. Keď ale nemáte čo a akurát sa vám nechce šklbať kotlety, kľudne po tom siahnite. 3 z 5 ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Sympatická policajná žánrovka s kvalitným obsadením, no napriek tomu, že sa v nej neustále niečo deje, svojim príbehom, ani podaním nikdy vyložene nestrhne. Už skoršie naznačovaným záverom navyše uhne do koľají, kde sa jej predchodcovia orientovali o niečo ladnejšie a v konečnom dôsledku skôr škodí, že film neostal pri pôvodnej premise. ()

Remedy 

všechny recenze uživatele

21 Bridges je velmi slušná žánrovka, která se na konci docela zajímavě (jakkoliv předvídatelně) větví a má v podstatě dva závěry. Naturalita přestřelek se místy solidně blíží tomu nejlepšímu od Michaela Manna. Chadwick Boseman se ze všech sil snaží dokázat, že opravdu hrát umí a vlastně se mu to celkem daří. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se od 24. září do 24. listopadu 2018 ve Filadelfii (Pensylvánie, USA). (rafix)
  • Názov odkazuje na 21 mostov, ktoré umožňujú opustiť Manhattan. V skutočnosti iba 17 z nich je reálnych, zvyšné 4 sú tunely. (Weezy22)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let

Herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let

29.08.2020

Hvězda Black Panthera herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let. Talentovaný herec prohrál svůj čtyřletý boj s rakovinou tlustého střeva. Boseman hrál kromě krále ve filmech od Marvelu také ve… (více)

Reklama

Reklama