Reklama

Reklama

Detektiv Chadwick Boseman dostane na starost případ hromadné vraždy policistů, které někdo zabil v jedné místní restauraci, jež sloužila jako úschovna drog. Aby pachatelé nemohli uniknout, nechá uzavřít všech 21 mostů vedoucích z Manhattanu. V průběhu vyšetřování nachází další stopy vedoucí i do samotného policejního sboru. Podaří se mu dopadnout všechny, kteří jedou v tomto krvavém drogovém byznysu? (TV Nova)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (210)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Chadwicka Bosemana poznám iba ako čierneho kocúra s wakandy, ale tu v úlohe detektíva ma celkom prekvapil a aj bavil. A bavil ma aj príbeh, ktorý až do konca mal čo ponúknuť. Síce sme ho tu mali v rôznych filmoch už milión krát, veľkým plusom tejto detektívky od produkujúcich bratov Russových (Avengers:Engame) je herecké obsadenie. Okrem Bosemana sa vo vedľajších úlohách predstaví napríklad J.K Simmonds, Sienna Miller alebo Taylor Kitsh. No najväčším plusom celého filmu je jednoznačne tempo filmu, pretože od prepadnutia sa film až do konca nezastaví a pri malej minutáži, to celkom rýchlo odsýpa. Kvalitne je natočené aj akcia a dobre prestrelky tiež nechýbajú. Spokojnosť. 75% - 4* ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Tady mám prakticky jediný problém s tím, že Chadwick Boseman (budiž mu země lehká, škoda tohoto talentovaného mladého herce) je až moc neohrožený a schopný, trošku to kulhá ruku v ruce s tím jinak přirozeně vykresleným prostředím manhattanského podsvětí. Uvítal bych, kdyby i on během filmu udělal nějakou chybu, nebo se zachoval nějak nestandardně, stejně jako zbytek. Ale je to fakt jen špička jinak skvělého ledovce, sledoval jsem v napětí od začátku do konce a těšil se, až se dovaří voda na zkorumpované členy policejního sboru. Temný, napínavý a drastický přesně tak, jak má být, je tento film................moje hodnocení = 7,5 z 10. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„JAK JE CHCETE DOSTAT?“… „NA MANHATTAN VEDE 21 MOSTŮ. ZATARASTE JE!…“ /// Film plnej profíků…profi banditi, profík polda, profík rejža, profíci scénáristi… Dramatickej a napínavej krimi thriller, ve kterým je dramatická i ta akce (ve který střelci většinou neminou). Nechápu, jak jsem tenkrát mohl ten film minout já? Nikdo nic nevysvětluje, příběh běží parádním tempem a k tomu, aby bavil, můžete bejt klidně bez důvtipu. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Rád koukám zlu do obličeje. 2.) Miluju filmy, ve kterých je víc mrtvejch poldů, než dokážu spočítat. 3.) Thx za titule „vasabi“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ** ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Inteligentne napísané a s uveriteľnými hereckými výkonmi. Síce je pointa jasná od začiatku, ale film aj napriek tomu hrá celý čas prvú ligu. Či už sa jedná o atmosféru, dejové zvraty alebo logické vyústenia. Každý jeden priestor je využitý, každá postava má svoju vlastnú motiváciu. Páčili sa mi aj akčné sekvencie - hlavne naháňačka mestom - aj záporák. Všetko bolo pekne vyvážené a po dopozeraný zostal dobrý feeling. Jednak kvôli tradičnej žánrovke, ktorá je robená s láskou a jednak kvôli postavám na ktoré sa dobre pozerá. Bosemana bude naozaj škoda. Svojou charizmou a civilnosťou ťahal celý film. Malý klenot medzi vysokorozpočtovými záležitosťami, ktoré v mnohom prevyšuje. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Sympatická kriminálka s velmi obstojnou akcí, výbornou real-time nahánečkou ozbrojených lupičů a ďábelsky slušivou rolí Taylora Kitsche, který by měl odteď hrát už jenom bad guys a na kladné hrdiny se totálně vykašlat. Konec se sice natahuje jak nudle, ale Simmons je natolik dobrý herec, že to zmákne udržet v mezích přijatelné míry. Jako nízkorozpočtová a dynamická alternativa Bourna je to OK. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se od 24. září do 24. listopadu 2018 ve Filadelfii (Pensylvánie, USA). (rafix)
  • Vrtulníky, které používá NYPD, jsou Agusta A119 Koala. (ČSFD)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let

Herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let

29.08.2020

Hvězda Black Panthera herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let. Talentovaný herec prohrál svůj čtyřletý boj s rakovinou tlustého střeva. Boseman hrál kromě krále ve filmech od Marvelu také ve… (více)

Reklama

Reklama