Reklama

Reklama

Kobiety mafii 2

  • angličtina Women of Mafia 2
Trailer 1

Obsahy(1)

Volné pokračování filmu Kobiety mafii režiséra Patryka Vegy, kdy se znovu setkáváme s mnohými charaktery, které jsme potkali již v prvním díle. Tentokrát se děj točí okolo pašování tuny kokainu do Polska z Kolumbie. Hned v přístavu jsou však drogy zabaveny a všem je jasné, že v celé dodávce je namočený ještě někdo, kdo chce vydělat peníze na úkor ostatních. Rozjíždí se pátrání, které bude stát mnoho životů a které bude mít nakonec jenom málo vítězů. (C0r0ner)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (53)

srolyma 

všechny recenze uživatele

Klasický Vegův film, takže spousta násilí, většinou brutálního a detailního, jednoduché polské vtípky a v každé větě ku*va. Takže to sice není žádný art, ale tím lépe, aspoň to skvěle pobaví. V hlavní roli, jak ostatně z názvu plyne, jsou ženy – bývalá mafiánka, současná mafiánka, budoucí mafiánka a pro zpestření ještě kolumbijská mafiánka a islamistická mafiánka. Děj skáče od drog, přes výpalné až po mezinárodní terorismus, všeho je moc, ale tak nějak to funguje. A třetí díl je na cestě. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Polská gangsterka z dílny Patryka Vegy už není tak strhující akční jízda , hlavně ji brzdí linka Anny propuštěné z krimu, ale já jako fanoušek jsem dostal něco, co v českém filmu asi nikdy nenajdu: lokace Kolumbie, Polsko, Německo, Maroko auťáky: lamborghini, ferrari, bentley ostatní dopravní prostředky: jachty, čluny, vrtulníky a to vše v akci: hromadné bouračky, střílečky, bitky, brutální mučení a odvážná erotika. Možná že Vegovi filmy nejsou 100%, ale filmovým pestrým zážitkem jsou absolutně. PS: Za mne famózní kaskadérská akce bouračka policejního auta ze srázu v Kolumbii ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nevedel som sa dočkať tohto filmu. Spomedzi všetkého poľského je režisér Vega určite lepší než krowki alebo posypová soľ, ktorú nám predávajú ako jedlú. Konečne sa ku mne dostala pirátska kópia a spočiatku mi ani nevadilo, že mi tam vyskakovali reklamy na zväčšenie čuráka o 5-6 cm. Ale možno som mohol radšej voliť pozerať tú reklamu. Okrem tradičnej brutality (na záver až nemiestnej a hnusne hororovej) sa tu z mne neznámeho dôvodu objavuje pokus o vtip, a to nie raz alebo dvakrát. Chvíľami som mal pocit, že z krimithrilleru sa stáva pomaly nepodarená paródia na Narcos. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vega chtěl obsáhnout osudy všech důležitých postav z minulého dílu, což se ukázalo částečně jako kontraproduktivní, protože film díky tomu působí dost rozháraně a očekávané prolnutí všech linek je hodně násilné. Pokud bz se příběh omezil pouze na kolumbijskou linii, bylo by to lepší. Na druhou stranu všechny dámy jsou dostatečně šílené, film letí v solidním tempu a dojde i na úsměvné situace, přičemž zjevně nejsem sám, koho pobavila sekvence s medvědem. Režisér se vyžívá v hrátkách s motorovou pilou, takže na své si přijdou i milovníci gore a já už si dokážu představit, co znamená přísloví "nechá si vrtat pro pětník koleno". Není to sice tak dobré jako předešlý díl, ale na případnou trojku se milerád podívám. 70% ()

Perunwit 

všechny recenze uživatele

Tleskám! Osvěžující násilná jízda, co má hlavu a vtip! Film je barvitý, Vega používá hodně prostředí a postav a je s podivem, že se mu daří ze zápletek vždy vybruslit a opepřit masoterianův mozek čerstvým přílivem krevní plazmy. Polsko má svého Tarantina a já se těším na další obstřik přímo do bulvy! ()

Galerie (37)

Zajímavosti (2)

  • Film byl natočen ve Štětíně, ve Varšavě a na dálnici „Berlinka“ (Polsko), ale také v Německu, Španělsku, Dubaji (UAE) a Kolumbii. (macot)
  • V čase 1:38:33 si lze všimnout kamery. (Kudly4)

Reklama

Reklama