Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tenhle dokumentárně-dramatický seriál předkládá skutečné inspirativní příběhy vojáků, jejichž odvaha byla oceněna Medailí cti. (Netflix)

Recenze (3)

cepice 

všechny recenze uživatele

Důležité události jsou vycpávány zbytečnými kecy, které seriál neskutečně natahují a tvoří ho nudným. ()

srbak 

všechny recenze uživatele

Vojnoví nadšenci sa potešia, ostatní sa na to nemajú veľa dôvodov pozerať. Tak či onak je Medal of Honor dobre spracované a podané posolstvo pre ďalšie generácie. Pridal by som viac hraných pasáží, a ubral trochu tej americkej hrdosti , ktorá celým rezonuje naprieč celým seriálom a myslím, že finálny efekt by pôsobil ešte lepšie. Ale aj tak veľmi dychberúce a zaujímave rozprávanie výnimočných príbehov o ľuďoch, ktorý ozaj dokázali nemožné. Sem tam boli aj slzičky. ()

VashCZ 

všechny recenze uživatele

Viděn jeden a půl dílu, víc jsem nedal. Každý díl pojednává o jednom nositeli Medaile cti(občas tam vecpe dva :-D), což je v USA "nejvyšší vojenské vyznamenání udělované jménem Kongresu". Odpozoroval jsem "At the risk of life above and beyond call of duty". Nasazení života nad a až za rámec vojenské povinnosti. Přestože už Netflix hodinový díl zkrátil na 40 minut a zbylých 20 je až za titulky pro fanoušky... bavilo mě to tak na jednu hvězdu. Zde první díl: Půlka týmu se ocitla pod kulometnou palbou a velitel je buď mohl opustit, nebo je mohli krýt a nechat je zkusit odplazit zpátky do bezpečných pozic. Velitel zvolil možnost tři a rozběhl se proti nepřátelské pozici. Přestože ho třikrát zasáhl kulomet, pokaždé vstal a běžel dál. Svoji odvahou inspiroval zbytek týmu, aby běžel s ním. Nakonec k nepřátelskému kolometnému týmu doběhli, pár nepřátel zastřelili a několik zajali. Tím vlastně byly součástí dobývaní městečka Cisterna v Itálii. A tím i umožnili postup dál k Římu. Možná, že je to super dokument, ale člověk musí... být fanda těch dlouhých keců, nebo vědět o koho jde, nebo být aspoň američan :-D. Dávám neutrálních 50% Souhlasím se srbak. ()

Reklama

Reklama