Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tenhle dokumentárně-dramatický seriál předkládá skutečné inspirativní příběhy vojáků, jejichž odvaha byla oceněna Medailí cti. (Netflix)

Recenze (3)

srbak 

všechny recenze uživatele

Vojnoví nadšenci sa potešia, ostatní sa na to nemajú veľa dôvodov pozerať. Tak či onak je Medal of Honor dobre spracované a podané posolstvo pre ďalšie generácie. Pridal by som viac hraných pasáží, a ubral trochu tej americkej hrdosti , ktorá celým rezonuje naprieč celým seriálom a myslím, že finálny efekt by pôsobil ešte lepšie. Ale aj tak veľmi dychberúce a zaujímave rozprávanie výnimočných príbehov o ľuďoch, ktorý ozaj dokázali nemožné. Sem tam boli aj slzičky. ()

cepice 

všechny recenze uživatele

Důležité události jsou vycpávány zbytečnými kecy, které seriál neskutečně natahují a tvoří ho nudným. ()

VashCZ 

všechny recenze uživatele

Viděn jeden a půl dílu, víc jsem nedal. Každý díl pojednává o jednom nositeli Medaile cti(občas tam vecpe dva :-D), což je v USA "nejvyšší vojenské vyznamenání udělované jménem Kongresu". Odpozoroval jsem "At the risk of life above and beyond call of duty". Nasazení života nad a až za rámec vojenské povinnosti. Přestože už Netflix hodinový díl zkrátil na 40 minut a zbylých 20 je až za titulky pro fanoušky... bavilo mě to tak na jednu hvězdu. Zde první díl: Půlka týmu se ocitla pod kulometnou palbou a velitel je buď mohl opustit, nebo je mohli krýt a nechat je zkusit odplazit zpátky do bezpečných pozic. Velitel zvolil možnost tři a rozběhl se proti nepřátelské pozici. Přestože ho třikrát zasáhl kulomet, pokaždé vstal a běžel dál. Svoji odvahou inspiroval zbytek týmu, aby běžel s ním. Nakonec k nepřátelskému kolometnému týmu doběhli, pár nepřátel zastřelili a několik zajali. Tím vlastně byly součástí dobývaní městečka Cisterna v Itálii. A tím i umožnili postup dál k Římu. Možná, že je to super dokument, ale člověk musí... být fanda těch dlouhých keců, nebo vědět o koho jde, nebo být aspoň američan :-D. Dávám neutrálních 50% Souhlasím se srbak. ()

Reklama

Reklama