Reklama

Reklama

VOD (1)

Bratr a sestra nabourají Santovy sáně a pak musí celou noc zachraňovat Vánoce. Ještě že si Santa vždycky umí poradit. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (206)

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Velmi pekny film s pravou vianocnou atmosferou,po dlhsej dobe opat nejaka rodinna fantasy komedia,ktora potesi vsetkych tych,ktori maju radi toto nadherne obdobie na konci roka,Kurt Russell bol ako Santa Claus uzasny,vyzeral ako pravy,ozajstny,fakt som sa pri sledovani vratil v mysli do detskych cias,kedy Vianoce boli pre mna to najkrajsie na svete,menej ako pat hviezdiciek nemozem dat...:-) ()

issoumaila 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemné Vianočné prekvapenie. Kurt Russell charakter Santu Clausa stvárnil vynikajúco. Vlastne nespomínam si kedy mi postava Santu sadla viac ako práve v tomto filme. Naopak však rola Judaha Lewisa bola veľmi nedôveryhodná a z môjho pohľadu nepresvedčivá. Po vizuálnej stránke však dokonolé. Disney a Pixar majú možno proti sebe veľkú konkurenciu a filmom Vianočná Kronika to Netflix (na poli rodinných filmov minimálne) len potvrdil. Určite si k sviatkom tento čarovný príbeh o rok doprajem znovu... a ako vidím možno aj s druhým pokračovaním. ()

Reklama

Sygauras 

všechny recenze uživatele

Chci v 70 vypadat stejně dobře jako Goldie. Začátek byl hodně fajn a pak to malinko upadlo po tom co se Santa dostal do vězení. I tak se jedná o povedenější každoroční vánoční film. Kurt Russell je prostě frajer ať už hraje cokoliv. Neštvalo mě to jako jiné filmy a za to si to tu jednu navíc zaslouží. ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

Bohužel mi Vánoční kronika připadala nevynalézavá snad ve všech ohledech. A že bych přitom od filmu s takovou tématikou a ještě s očividným zaměřením na děti čekal, že autoři trochu povolí uzdu své fantazie. Kurt Russell si roli Santy sice očividně užívá, ale to je asi jediný důvod, proč bych toto vánoční rádoby dobrodružství někomu doporučil. ()

JustMeeKatie 

všechny recenze uživatele

Zdá se, že Netflix šlápnul na plyn a na konec roku 2018 si pro nás přichystal nálož docela dost očekávaných filmů. U mě to začalo s "The Christmas Chronicles", o jehož existenci jsem až donedávna vůbec nevěděla. Musím ale říct, že tak milý a velice dobře natočený film jsem už dlouho neviděla. Úplně to naladí na vánoční atmosféru, navíc má poměrně originální příběh. Hodně se mi líbilo, že si do role Santy zvolili Kurta Russella, kterému to šlo nejen po herecké stránce, ale taky vážně dobře vypadal. Body dávám i za roztomilé a nově pojaté skřítky a rozhodně za finální scénu s paní Clausovou, jejíž herecké obsazení mě vážně moc potěšilo :). ()

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

  • Prvé meno na Santovom zozname mesta San Francisco je Ryder Robinson. Rovnako sa volá aj skutočný syn Kurta Russella a Goldie Hawn, ktorí si tu zahrali Santa Clausa a Pani Clausovú. (Astonko)
  • Natáčelo se v Pinewood Toronto Studios v Torontu (Ontario, Kanada). (Rominator)

Reklama

Reklama