Reklama

Reklama

VOD (1)

Bratr a sestra nabourají Santovy sáně a pak musí celou noc zachraňovat Vánoce. Ještě že si Santa vždycky umí poradit. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (206)

Flego 

všechny recenze uživatele

Vianoce sú späť ! Aj filmové, lebo v záplave všelijakých vianočných filmov sa konečne natočil film, ktorý má v sebe niečo originálne. Možno je to skvele zahranou cool postavou Santu v podaní Kurta Russella, výborným detským castingom, príjemne moderným poňatím a nenásilným posolstvom. Táto vianočná zmes poteší všetkých, ktorým zostal kúsok dieťaťa v srdci, ale pochopiteľne poteší aj detského diváka. Snímok neskúseného režiséra má však aj svoje nedostatky, ktoré sa snaží ukryť v rýchlom deji, ale ako nenáročná zábava dokáže aj tak zaujať. Moje hodnotenie je trochu nadnesené, ale rozhodne patrí tento film k lepšiemu priemeru. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

V zásadě jde o americkou variaci na vánoční speciály Doctora Who. Je to hravé, má to solidní dravé tempo a na správných místech je to akurátně vánočně jímavé oním specifickým způsobem, který funguje pouze o Vánocích. Ostatně jindy si to ani nemá smysl pouštět. Snad jen je to ke své vlastní škodě neopodstatněně dlouhé a nejlepší scénu (v restauraci) si to vyplýtvá záhy, ovšem Kurt si "macho" Santu natolik užívá, že těch pár (desítek) minut nad rozumnější stopáž zase až tolik nevadí. Tedy až na pasáže s otravně infantilními "mimoňovskými" elfíky, kteří do zvoleného stylu padnou asi tak stejně hladce jako nožka Haliny Pawlowské do Popelčina střevíčku. ()

Reklama

haj 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době povedená vánoční komedie pro celou rodinu, která je přece jenom spíš pro mladší publikum, ale díky sympatickýmu hereckýmu obsazení v čele se Santou Plisskenem Russellem, pohodový atmosféře, spoustě vtipných scén, chytlavému hudebnímu číslu a animovaným elfům s násilnickými sklony určitě stojí za zhlédnutí i pro ty starší, kteří mají rádi Vánoce a americké vánoční filmy. Závěrečné cameo se dalo sice očekávat, ale i tak potěšilo. Určitě si film zařadím na seznam pro opakované zhlédnutí v průběhu dalších vánočních svatků. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Svěží rodinná zábava s Kurtem Russellem v hlavní roli Santy Clause. Bavil jsem se, Santa byl cool a děti nebyly přehnaně otravný. Navíc je tam krásně vysvětleno, jak to Santa všechno stíhá s povedeným efektem k doručování dárků. Celkově je to takovej příjemnej vánoční film nesoucí klasická poselství o duchu Vánoc a Kurt Russell byl jako Santa perfektní. Plus rozhodně za humor, akci, dojemné chvilky a pozitivní pocit. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Velmi pekny film s pravou vianocnou atmosferou,po dlhsej dobe opat nejaka rodinna fantasy komedia,ktora potesi vsetkych tych,ktori maju radi toto nadherne obdobie na konci roka,Kurt Russell bol ako Santa Claus uzasny,vyzeral ako pravy,ozajstny,fakt som sa pri sledovani vratil v mysli do detskych cias,kedy Vianoce boli pre mna to najkrajsie na svete,menej ako pat hviezdiciek nemozem dat...:-) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se v Pinewood Toronto Studios v Torontu (Ontario, Kanada). (Rominator)

Reklama

Reklama