Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tony Hunter, slavný filmový zpěvák a tanečník, se cítí zneuznaný a starý. Jeho přátelům se jej ale podaří přemluvit k účasti na malé broadwayské show. Avšak věci se jim lehce vymknou z rukou po příhodu "velkého umělce, špičkového producenta a skvělého režiséra" Jeffreyho Cordovy a jím protěžované primabaleríny, kterou Tony nesnáší od prvního setkání. Na place zavládne napětí a show je kvůli neústupnosti aktérů málem zrušena. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Corleone79

Corleone79 (hodnocení, recenze)

Na dnešní poměry poněkud pomalý a nudný rozjezd, ale hudebně pohybová čsla v závěrěčném tahu si zasluhují rozhodně 100%.

aniiicka

aniiicka (hodnocení, recenze)

,,Nikdy nezbohatneš'' s Fredem a Ritou je super! Jsem ráda, že jsme našla i české titulky (to mě nejen potěšilo, ale i překvapilo). Pro mě je Fred Astaire jednička.

Blofeld

Blofeld (hodnocení, recenze)

Curunír: Hle, spřízněná duše! Velikonoční přehlídku mám taky dost rád, zvláš hudebně, ale přece jen Band Wagon je lepší;oD. Viděl jsi "Nikdy nezbohatneš"?

Curunír

Curunír (hodnocení, recenze)

Konečně to má červenou barvu, tenhle film si to určitě zaslouží. Ad Blofeld: já mám taky mnohem radši Astaira, je mi celkově sympatičtější a navíc mnohem lépe tančí. Vlastně by se dalo říci, že je mým nejoblíbenějším hercem. Jen je škoda, že u nás prostě nevydají jeho filmy s Ginger z 30.let. Kdyby je vydali, měl bych druhé Vánoce...

Curunír

Curunír (hodnocení, recenze)

Blofeld: teď už vidím Zpívání v dešti asi tak na stejné úrovni s The Band wagonem, ale co se mi líbí o trochu ještě víc, tak to je Velikonoční přehlídka...

Reklama

Reklama