Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Natálie (Petra Hřebíčková) je šťastná svobodná třicátnice se skvělou kariérou a dlouholetou nejlepší kamarádkou Simonou (Tatiana Dyková), které se právě obrátil život vzhůru nohama. Simona se po rozvodu snaží vyrovnat s tím, že její jedenáctiletý syn odchází žít k otci (Ľuboš Kostelný). Tuhle pachuť zažene seznámením s výstředním umělcem Viktorem (Janko Popović Volarić), pro kterého se stává múzou. Viktor je však posedlý nejen Simonou, ale i sexem, což zpočátku vypadá jako vysněný ráj… I Natáliin život nabírá nový směr. Když potká okouzlujícího podnikatele, vdovce Marka (Branislav Trifunović) a jeho dcerku, láska na sebe nenechá dlouho čekat. Jejich soužití je téměř idylické až na to, že jejich vztah je pod drobnohledem Markovy tchyně Evy (Eliška Balzerová), která byla zvyklá pomáhat s výchovou vnučky. Nyní Eva zjišťuje, že musí najít jiný smysl života, aby se cítila šťastná. Seznámení s šarmantním hudebníkem (Predrag Manojlović) by mohlo znamenat nový začátek. (Bioscop)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (238)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Za mne příjemné překvapení a to hned z několika důvodů. Za prvé v tom nehrál Langmajer, což vnímám jako velké plus, za druhé je to zdařile obsazeno, Petra Hřebíčková je výborná, malá Valentýna Bečková roztomilá a Balzerová, ta nemá chybu nikdy. Za třetí jsem se i zasmála, dialogy neprudily a celé to scénáristicky držello pohromadě. Hudba nevýrazná, ale hodila se. Co vidím jako mínus, bylo úděsné přehrávání vyzáblé a vrásčité Dykové a protivně pozitivní konec. Jako celek řadím snímek do kategorie, kouknu jednou za deset let. Nechápu zdejší hodnocení, kde jsou pomalu na stejné úrovni daleko horší hovna české kinematografie posledních 30let. Za mne 60%. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Když jde do kin Tuzemský film se známějšími tvářemi, tak je to pomalu svátek, jelikož se do kina vydává téměř každý 40 let + a já takhle narvané kino viděl naposled snad u Avengers. Přes velké obavy je to nakonec strávitelná jednohubka, kde humor sází na sexuální scény a ty byly podány opravdu vtipně. Překvapením je druhá půlka, kde se romantická komedie strhne v poměrně hutné emocionální drama a při večeři u stolu by v kině šel slyšet i spadnutý hřebík. Malá holčička v podání Valentýny Bečkové je největším trumfem celého filmu, to dítě to ještě dotáhne daleko. Překvapivě fajn. 6/10. ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Evita píše len odpady pre zúfalé kravy a tak potom vyzerajú aj filmy podľa jej predlohy. Chápem, že je to všetko smerované na ženské publikum, ale to vám príde fakt super vtipné, že tam nejaký zmrd súloží s Vilhelmovou a klepe jej pritom popol na ksicht? Kde sa podel ten slávny feminizmus? Apropo, Vilhelmová resp. Dyková, do kedy ju budú obsadzovať do rolí super krásavíc, čo majú milencov o 15 rokov mladších? Veď jej tvár je samá zošuverenina. Ešte pár rokov a rovnako ako v tom filme dopadne aj v súkromí - pán Dyk sa stane Dickom a vykašle sa na ňu (podobne ako to ona urobila svojej rodine). Vrcholom je otrasný dabing nečeských hercov. Scenár a dialógy zas morálnou žumpou, vulgárnosť je všade okolo. A všetci muží sú kokoti, čo buď len šukajú alebo ubližujú deťom. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Standardní česká hořká komedie o nesnázích ve vztazích se standardními českými herci (takové to "vsazeno na jistotu). Vyčnívá nastupující dětská top herečka Valentýna Bečková, která tu svým emocionálním výkonem strká do kapes svoje zkušené kolegy...................moje hodnocení = 6 z 10. ()

Master19 odpad!

všechny recenze uživatele

Zpětně nevidím jediný důvod, proč se na tento film dívat. "Příběh" je jen snůškou klišoidních situací, které se hodí tak možné do růžové knihovny nebo argentinské telenovely. Skvostně to dokreslují jižanští hezouni, tragicky předabovaní a bezradná Eliška Balzerová. Petra a Tatiana jsou kočky, ale ani na hvězdičku to nebude, tupé a nudné... ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Keď sa Petra lúči s malou Valentínkou, tak to bol jej posledný natáčací deň a skutočne sa lúčia, kde Peťa jej hovorí, že práve dotočili a od zajtra už pôjde do škôlky a už sa tak skoro neuvidia. (-ondro-)

Reklama

Reklama