Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Natálie (Petra Hřebíčková) je šťastná svobodná třicátnice se skvělou kariérou a dlouholetou nejlepší kamarádkou Simonou (Tatiana Dyková), které se právě obrátil život vzhůru nohama. Simona se po rozvodu snaží vyrovnat s tím, že její jedenáctiletý syn odchází žít k otci (Ľuboš Kostelný). Tuhle pachuť zažene seznámením s výstředním umělcem Viktorem (Janko Popović Volarić), pro kterého se stává múzou. Viktor je však posedlý nejen Simonou, ale i sexem, což zpočátku vypadá jako vysněný ráj… I Natáliin život nabírá nový směr. Když potká okouzlujícího podnikatele, vdovce Marka (Branislav Trifunović) a jeho dcerku, láska na sebe nenechá dlouho čekat. Jejich soužití je téměř idylické až na to, že jejich vztah je pod drobnohledem Markovy tchyně Evy (Eliška Balzerová), která byla zvyklá pomáhat s výchovou vnučky. Nyní Eva zjišťuje, že musí najít jiný smysl života, aby se cítila šťastná. Seznámení s šarmantním hudebníkem (Predrag Manojlović) by mohlo znamenat nový začátek. (Bioscop)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (238)

Sany33 

všechny recenze uživatele

V istých momentoch je Príliš osobná známosť lepšia ako prvá evitovka. Ako celok vyznieva rovnako – je fajn vidieť, že sa tvorcovia pustili do vážnejších scén, sú lepšie nakrútené, ako humorné (hoci občas sa zasmejete). V roku 2020 a súčasnej #metoo ére by ste čakali iné správanie žien, čo by slúžilo ako reflexia ich životov a snahy pohnúť sa ďalej od mužov. Lenže dekádu starú predlohu tvorcovia rešpektujú naplno. Anglické piesne mixované s lokálnou tvorbou pôsobia rovnako ako minule. Pár nápadov a výborný výkon detskej herečky pridávajú body, nútený slovenský dabing pre herečky troška odčítavajú. A Príliš osobná známosť bude čeliť novej výzve: či ju diváčky budú chcieť vidieť opakovane napriek ťažším chvíľam. 55% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Marto,netoč!.Prosím tě o to.Zprvu ten film s odřenýma ušima funguje na dvě hvězdy, a to i přes to, že ty tři balkánský herci ve filmu vypadaj jak idioti.Ovšem po krachu firmy začne film být naprosto otravnou snůškou idiotismů nejhrubšího zrna.Nabízí se mi srovnání s filmem Ženy v běhu,a hned prostě pochopíte, proč jen jednu usmolenou hvězdu.Ten film nemá nic,čím by vás pobavil.Špatný.20%. ()

Reklama

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Mě to bavilo. Přirozený, svěží, osobitý film, trefné hlášky, scény jak vyšité ze života, kvalitní scénář, žádné kopírky a to já dokážu ocenit. Jo a pěkní neokoukaní herci/chlapi, celkově moc pěkné, milé obsazení a hezká hudba. Líbil se mi i nenásilně a chytře zakomponovaný product placement. Ženského rukopisu ve filmu a především v tom středoevropském je třeba jako sůl!!! "ŽIVOT JE KRÁTKEJ, ABYS HO PROŽILA JAKO NĚČÍ OBĚŤ!" ()

larelay 

všechny recenze uživatele

isla som z povinnosti, lebo sem tam treba potesit aj ludi, ktori chcu vidiet isty typ filmov, ale... dabing je smrt. vzdy bol a vzdy bude. a nadabovat ceskych hercov slovenskym divakom je absolutne zlo. dost, ze je samotny film katastrofa, este ho treba vysperkovat takymto barbarskym sposobom. trhala som si vlasy. ()

Master19 odpad!

všechny recenze uživatele

Zpětně nevidím jediný důvod, proč se na tento film dívat. "Příběh" je jen snůškou klišoidních situací, které se hodí tak možné do růžové knihovny nebo argentinské telenovely. Skvostně to dokreslují jižanští hezouni, tragicky předabovaní a bezradná Eliška Balzerová. Petra a Tatiana jsou kočky, ale ani na hvězdičku to nebude, tupé a nudné... ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • „Bylo to vzrušující a vášnivé natáčení. S Martou Ferencovou je to vždycky živočišné. Ale byla to samozřejmě i legrace, protože scénář sám o sobě má spoustu trefných a vtipných dialogů. Vyzkoušeli jsme si v tomto filmu všechny tváře lásky, jak tu zranitelnou, tak tu opravdovou, jak smutné, tak veselé situace. Emoce v tomto filmu prostě stříkají na všechny strany,“ uvedla Petra Hřebíčková (Natálie). (SONY_)
  • Keď sa Petra lúči s malou Valentínkou, tak to bol jej posledný natáčací deň a skutočne sa lúčia, kde Peťa jej hovorí, že práve dotočili a od zajtra už pôjde do škôlky a už sa tak skoro neuvidia. (-ondro-)

Reklama

Reklama