Reklama

Reklama

Dycky Sunderland

(seriál)
  • Velká Británie Sunderland 'Til I Die
Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, (2018–2024), 11 h 42 min (Minutáž: 31–53 min)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(17)

Tenhle dokumentární seriál sleduje anglický fotbalový klub Sunderland během sezóny 2017–18, který se snaží po sestupu vyhoupnout zpátky do Premier League. (Netflix)

Recenze uživatele Hanys_ k tomuto seriálu (4)

Dycky Sunderland (2018) 

Po dvou sériích se nám tady rýsuje silný příspěvek do žánru sport-doku. Nejlepší je samozřejmě nic o Sunderlandu posledních sezón nevědět, pak je to někdy thrillerový zážitek._Update 2024 - Znovusledování prvních dvou sérií už taková paráda nebyla (prostě když ten moment nevědění je pryč...), navíc S3 je fakt spíš do počtu (něco ve stylu, tak tady ji máte, když jste ji tak chtěli). Přes to všechno ale sympatický počin. 7.5/10 ()

Série 1 (2018) (S01) 

Bezva seriál, který (pokud člověk nemá v hlavě tabulku championship 17/18) nabízí taky dost zvratů a překvapivých situací. Asi nejvíc se mi tady líbilo, že i ti hráči jsou vykreslení jako lidi, takže zjistíme že i tu měli frajera, který radši nebude hrát, odmítá přestup a pěkně si hrabe desetitisíce liber měsíčně. 7.5/10 ()

Série 2 (2020) (S02) 

Pokračujeme tam, kde se skončilo. Nový vlastník, nový cíl, a stále oddaní fanoušci. Zase jsem si nic nezjišťoval, takže drama se vším všudy až do posledního dílu. ()

Série 3 (2024) (S03) 

Po tom čtyřletém půstu jsem si napřed poctivě sjel první dvě série znovu, abych byl nakonec tou třetí spíš nemile překvapený. 3 díly jsou fakt málo. Jede se tu možná až moc v kvapíkovém tempu a přitom si mi zdá, že se nic moc člověk nedozví. Teda až na fakt, že se tu jedná už o další změnu majitelů (kazdá série jiný vlastník, manažer, trenér) a vztah si tu vlastně člověk může udělat jen ke kuchařce, která zůstala asi jediná z první série. 6/10 ()

Reklama

Reklama