Reklama

Reklama

VOD (1)

Duncan Vizla (Mads Mikkelsen) je jeden z nejlepších nájemných zabijáků na světě. Do důchodu mu zbývá pár týdnů, a tak by se rád uklidil někam, kde si počká na tučný důchod. Nakonec se ale nechá zlákat na jeden poslední kšeft. Během něj zjistí, že skutečným terčem měl být on sám. Asi by to nechal být, ale když je vystopován zabijáky nastupující generace, rozhodne se vypátrat, kdo za tím je, a pomstít se. (FoxMulder)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (291)

POMO 

všechny recenze uživatele

Vtipné intro s Knoxvillem, funkční emocionální rovina s holkou-chráněnkyní, odflákle urychlené finální zůčtování s bad guys. Popkulturní bejkovina se zbytečně moc úmrtími nevinných, které mají být jakože vtipné, a záporákáma, kteří mají být jakože cool. A charakterním hercem Mikkelsenem, který se do ní vůbec nehodí, ale paradoxně jí jako jediný prvek dělá docela koukatelnou. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Trošku mi to přípomíná nesmrtelného Johna Wicka aka babujagu. Polar sice není tak nadupanej, ale za to krásně bláznivej. Některý scény jsou tak přitažený za hlavu, že to až bolí, ale stejně jsem se na to díval rád. Netflix tentokrát mile překvapil. A film je důkaz, že i s krásný holky jako je Vanessa Hudgens, může být pěkná škareda :) ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Nic pro slabomyslné povahy, ani ochránce zvířat. Polar je čistokrevná, šílená a tak trochu béčková vyvraždovačka ve stylu John Wick, které vévodí Mads Mikkelsen, jehož výkon bych označil jako lehce odlehčený, až zábavný. Vůbec mi zde chybí žánr komedie, protože některé scény si o to doslova říkají. Jsem spokojen skoro na nejvyšší míru a jen úplný konec mi zabránil tomu, abych šel do plných. Kdyby film stříhli úplně po posledním výstřelu, byla by to koule jak vyšitá. Takhle budu muset počkat na další pokračování, které snad určitě někdo natočí. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdu za Madse a jeho pěkné akční pasáže a druhou za Kethryn Winnick, která je sice krásná ale k hovnu. Tohle měla být nejspíš parodie na akční filmy devadesátých let, což dokazovalo to otravné popisování lokalit a jmen tím rychlým trhacím stylem, partička kašparů absolutně nesympatických postav a samozřejmě šéf padouchů, který už hnusnější a nejzajímavější být nemohl... skutečně debilita ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě mě mělo varovat nejpozději to, když si empatický pan nájemný na penzi pořídil štěně! Ovšem ač šlo o videoklipově kýčovitý audiovizuální chrchel vezoucí se na aktuálně silně vzedmuté (a dle mého soudu již poněkud hnědnoucí a zasmrádlé) vlně assasínových bijáků (ke konci navíc přesl(a)zený k zeblití), tak jelikož byl do role ústředního citlivého sociopata namísto gumového a artritického Dicka Nýja obsazen Mikkelův syn, dalo se to přetrpět do konce a se silným sebezapřením udělit aspoň ta jedna pěticípá. Byť by mě samozřejmě velmi zajímalo, kterými rekvizitami byla oblíbenému Dánovi před čtením scénáře vyztužena káva, že se k něčemu takovému upsal… ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Příběh vychází z komiksu „Polar: Came From the Cold“ z roku 2012, jehož autorem je Víctor Santos a vydalo ho Dark Horse Comics. (3T)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v Kanade, predovšetkým v okolí Toronta. Scéna odohrávajúca sa vo vile v Čile sa natáčala v Argentíne. (MikaelSVK)
  • Písnička, která hraje na začátku filmu, je „September“ od Earth, Wind & Fire. Ve 45. minutě pak hraje „Islands In The Stream“ od Kenny Rogers & Dolly Parton. (Duoscop)

Související novinky

Blake Lively v adaptaci krvavého komiksu

Blake Lively v adaptaci krvavého komiksu

06.05.2021

Herečka Blake Lively (Mělčiny, Město) bude produkovat a zároveň si zahraje i hlavní roli v nové chystané adaptaci drsného komiksu Lady Killer pro Netflix. Scénář k filmu napíše Diablo Cody (Juno,… (více)

Reklama

Reklama