Reklama

Reklama

Monster Hunter

  • Německo Monster Hunter (více)
Trailer 1

Za hranicemi našeho světa se nachází jiná dimenze, kde vládnou krutá a nebezpečná monstra. Když do tohoto neznámého a nepřátelského prostředí zavleče písečná bouře poručici Artemis (Milla Jovovich) a její elitní jednotku, začíná boj o holý život. V zoufalé snaze vrátit se domů skupina spojí síly s tajemným lovcem (Tony Jaa), jehož schopnosti a zkušenosti jsou pro přežití v nehostinné zemi nepostradatelné. Tým bojovníků musí odrážet nesčetné útoky zákeřných příšer a připravit se na konečné zúčtování... (HBO Europe)

(více)

Diskuze

karamel

karamel (hodnocení, recenze)

Tohle si podle mě zaslouží vyšší hodnocení než zde má :) Není to top film, ale takových 65% alespoň si to určitě zaslouží :) Neví někdo proč je to hodnocení tak nízko?

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Nevim co proti tomu všichni maj... Se týče toho běhání. 

Přesně takhle běhají i postavy ve hře a se týče toho ostatního.. pěkný.. má to efekty, má to nápady, monstra a zbraně. Má to co to má mít... Jen to nepřipomíná moc hru samotnou. 

Ale, tak to ostatně na tom nebyla jinak ani celá RE. 

Škoda že jsem si nemohl počkat do toho kina... Tohle by právě v kině vypadalo hodně dobře. Jedinou výtku mám k hudbě... Která mě tak nějak evokuje k Blood Machine

Což se mi teda moc nelíbí a nevim kterého debila to napadlo. 

Milla hraje dobře... Jáček se taky snaží... Není to zlí verry, není to zlí. 8)

Uživatel Narcis smazal svůj příspěvek.

Readyxx

Readyxx (hodnocení, recenze)

hm jako uplnej neznalec  tehle hry bych vic ocenil  predstaveni sveta, loru a podobne nez jen  pulku stopaze  v pousti kde se kockuje asiat s milou ...od prichodu do oazy to uz bylo o neco lepsi ..i khajit potesil  jen to skoncilo driv nez to poradne nabralo grady ..skoda

kompus222

kompus222 (hodnocení, recenze)

nechápu ty odpady tenhle film je pecka .nevím možná máte rádi knížky tak zaleste do rohu a čtěte si

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

chaometic

chaometic (hodnocení, recenze)

je to na freefilm to ale vůbec se na to nedá dívat, takový filmy v takové kvaliě akorát kazí zážitek takže si počkám.

na příspěvěk reagoval CarnTheNunya

Jarin69

Jarin69 (hodnocení, recenze)

Asi sem na to už starej. Plno akce, plno monster, ale mě to nebavilo. Bylo to pořád stejný a pořád nijaký.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Melios

Já sem hrál a dohrál jednu hru, té hře bych dal jednu hvězdičku a po dvou letech, sem se vrátil k té hře zpátky, s tím že možná chyba byla ve mně, možná sem v té době nebyl tak dobrý, abych tu hru pochopil a užil si ji. Tu hru sem dohrál po druhé, a teď bych ji dal odpad. Sou záležitosti, které sou prostě špatné a žádný čas na světě to nezlepší. 

na příspěvěk reagoval Melios

Melios

Melios (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

to úplne chápem, myslel som to skôr tak, aby  sa nestalo ako v prípade last of us, kedy to tesne pred vydaním bombovali ľudia odpadom, lebo jedna nemenovaná scéna...typujem, že by sa čsfd podobným prípadom nevyhol tak či onak, ale osobne si myslím, že fakt, že dáš ľuďom viacej času aby si utvrdili v hlave svoje hodnotenie dokáže (i keď minimálne) zmeniť celkový výsledok...

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

CarnTheNunya

CarnTheNunya (hodnocení, recenze)

Melios

Spíš po uplynutí stopáže daného filmu po premiéře, to hodnocení by pak aspoň vypadalo, že to dotyční viděli v pořádné kvalitě a že to hodnotí podle pocitů z filmu poté, co ho shlédli. 

Melios

Melios (hodnocení, recenze)

CarnTheNunya

Bohužiaľ to je obrovský nedostatok takýchto serverov. Dokým sa vyložene nezačne s bombovaním odpadov, tak to asi nikto vyššie postavený nikto nebude riešiť. Uvítal by som prístup, z ktorým prišiel Metacritic, že až 24h od premiéry môžeš začať hodnotiť, ako prevencia toho, aby ťa pri hodnotení neovládali city...

na příspěvěk reagoval CarnTheNunya, Yoshitsune

CarnTheNunya

CarnTheNunya (hodnocení, recenze)

Beztak to většina viděla z kinoripu a ještě víc se divím, že je tady umožněno hodnocení, ačkoliv ani ta premiéra na Slovensku se neuskutečnila... Zatím. 

na příspěvěk reagoval Melios

Melios

Melios (hodnocení, recenze)

CarnTheNunya

no kvôli covidu to bude zázrak ak sa to do kín vlastne vpustí, no ak by to bola pravda, bolo by to smutné....nechápem tento produkčný prístup film pre určitý region odložiť alebo úplne zrušiť :/

CarnTheNunya

CarnTheNunya (hodnocení, recenze)

Já se taky těším! Dokonce mám v plánu si na PS4 někdy pořídit Monster Hunter: World! :))

Související novinky

Wonder Woman 1984 se v kinech nedaří

Wonder Woman 1984 se v kinech nedaří

20.12.2020

Přestože se pokračování Wonder Woman tentokrát zasazené do roku 1984 dočkalo vlny pozitivních reakcí jak z řad diváků, tak i zámořských kritiků, první víkend v kinech se slavné hrdince od DC úplně… (více)

Monster Hunter v čínských kinech neudeří

Monster Hunter v čínských kinech neudeří

06.12.2020

Žádná jiná země na světě momentálně nedisponuje tolika otevřenými kiny, jako právě Čína. Přidejte fakt, že snímek Monster Hunter, filmová adaptace známé herní série, vyloženě cílí na asijský trh, a… (více)

Reklama

Reklama