Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Nová ředitelka se snaží srovnat do latě neukázněné studenty na „škole sexu“, o které si už cvrlikají i vrabci na střeše. Otis nechce, aby se provalily jeho tajné pletky. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (119)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První polovina za 5, druhá za 4, ale velmi dobré. Sice ubývá humor a základní koncept je taky víceméně FUČ, ale díky skvělým postavám, to dobře drží pohromadě a slzy tekly nemálokrát. Nejsem však příliš spokojen s tím jak se jednotlivé vztahy vyvrbily a hodně to pro mě tahala Ruby, která v druhé půlce neměla už žádný prostor, škoda, přesto příjemně strávených 8 hodin. 8/10. ()

Muel 

všechny recenze uživatele

| Netflix | Super. Po mierne slabšej druhej sérii je to opäť nahláškované a miestami fakt divné, ale kráľovsky zábavné. Každá jedna dejová linka tu má zmysel a všetky su pekne uzavreté. Vývoj postáv síce rozprávkový, ale nepresiahne to hranicu absurdity a postavám proste fandíte a máte ich úprimne radi. A konečne došlo na "ten" moment, na ktorý sme všetci čakali od prvej série, vy viete ktorý. Inak Adam je proste MVP celej série. Ten character development je tu lepší, než v polke dnešnej seriálovej produkcie. | Hodnotenie: 9/10 | ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí řada nejvíc teenagerského seriálu současnosti se snaží navázat na všechny nezodpovězené otázky z minula a na jejich pozadí samozřejmě klást mnoho dalších, přidat pár neobyčejných postav a rozvíjet nové linky. Některé jsou povedené a vzbuzují ve vás sympatie, některé mi nesmírně lezly krkem a hlavou mi pluly myšlenky, jestli už toho Moordalu nebylo dost. Stále ale potřebuju pár dost podstatných odpovědí, bez kterých by se mi obtížně žilo. A tak i přes veškeré neduhy nechávám i tentokrát za pět s tím, že mi to tvůrci dluží do příště. [viděno na Netflixu] ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I ve třetí sérii si tenhle stále překvapivě úchvatný přínos do rybníčku jinak ne tolik propracovaných teen seriálů udržel svou jedinečnou schopnost bezchybného mixu dramatických oblouků s těmi komediálními, péči v profilování postav a vzájemných vztahů, ale... Ale tentokrát tlačí možná až moc na pilu, díky čemuž dochází k oslabení dříve velmi dobře zvládnuté plynulosti a přirozenosti, primárně mám na mysli pasáže až moc částého promlouvání do duše a omlouvání nebo také menší zajímavost vedlejších linek (Jackone, co to s tebou udělali?). Jinak je to však stále velmi nadprůměrná podívaná, jejíž pokračování budu určitě s radostí vyhlížet. ()

cesmine 

všechny recenze uživatele

Sex education mám ráda, ačkoliv už úplně nejsem ve věku, kdy by mi toho mohla nabídnout mnoho a tak ve výsledku jediné, co se z ní snažím naučit, je její mimořádná, osvěžující otevřenost. Většině postav vlastně ani moc nefandím, například zrovna MC Otis s kamarádem Ericem mě většinu času svým sobeckým chováním spíš rozčilují. Třetí série mě ale zklamala hlavně nepřesvědčivým výchozím bodem, kterým měla být absurdní villain „feministka“ Hope, kolem které se bezcílně točily všechny twisty v únavně nedomyšlené spirále, a jednotlivými trablemi, které mě bohužel nebavily tak, jako v předchozích dvou sériích, ačkoliv to je zejména tím, že byly ochuzeny o velikou část svého prostoru. Avšak kvůli lidské Jean a sladké Aimee, která od první série ušla nejdelší a nejtrnitější cestu, bych přetrpěla jakkoliv špatně splácané vedlejší linie. Nakonec jsem především ráda za mladší diváky, že podobný koncept vůbec vzniká, protože je neskutečně konejšivý, delikátní, přátelský, střelený, lehký a inteligentní, a za znamenitě servírovanou osvětu si vysoká hodnocení zaslouží, přestože za některé odbočky s levným zápachem mýdlové opery, bych ho nejraději hodnotila podprůmerně (například si myslím, že by bylo velmi dospělé, nechat konečně Otise s Maeve, aby se skutečně posunuli dál). Jako celku si však seriálu nemůžu necenit. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (23)

  • V scéne, keď si Adam (Connor Swindells) pri jedení buchty zašpiní ústa, má ich v každom zábere inak zašpinené a v jednom zábere ich dokonca má čisté úplne. (F2003F)
  • Keď sa Jackson pýta svojej matky (Hannah Waddingham), či vždy vedela, že je lesbička, odpovedá, že veľa vecí jej bránilo v tom, aby uznala svoju príťažlivosť k iným ženám, keď vyrastala, a na záver povie: „Hanba.“ Waddingham predtým hrala v seriáli Hry o tróny (2011), kde sa jej postava Septa Unella preslávila opakovaným vyslovením slova „hanba“. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama