Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Otec Mulcahy píše dopis k Vánocům své sestře, která je jeptiška. Trápí ho pocit, že je v táboře málo užitečný a že by se měl zlepšit. Špatná nálada ale doléhá na všechny, protože musejí trávit Vánoce daleko od svých blízkých. (TV Nova)

Recenze (7)

ArthasKarfa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak rodí tu krávu. :D :D A pak mu její otec šoupnul tu druhou...Leu, tu šilhavou. :D Nespíš nějaký fórek od jednoho z těch kreténských flákačů . Zatím jeden z nejlepších dílů. ()

Reklama

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze začátku extra či featuring extra a o pár sérii později dostal Mulcahy vlastní epizodu. Klasický model dopisu zase díky tomu dostal nový rozměr. A závěr za zpěvu Dona Nobis Pacem a sněhem je jednoduše dojemný... ()

Zajímavosti (2)

  • Margaret (Loretta Swit) říká o pacientovi: „Dala jsem mu dalšího čtvrt gránu.“ Termín grán se objevuje i v dalších dílech. "Grain" je fyzikální jednotka hmotnosti. Nyní je jeden grain roven přesně 64,79891 miligramům ve všech anglických systémech měr a vah. (sator)
  • Osádka MASHe zpívá: „Dona nobis pacem“ („Dej nám mír“). Jedná se o frázi v části mše nazývané „Agnus Dei“. Tato fráze byla použita pro řadu hudebních i literárních děl. (sator)

Reklama

Reklama