Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rachel se jako družička účastní svatby Mindy a Barryho a v růžových šatičkách připomíná obří žvýkačku. Monika s Richardem diskutují o společné budoucnosti, ale jejich představy se značně liší. Joey dostal novou roli a kvůli ní si potřebuje nacvičit líbání s mužem. Žádnému z kluků se však do toho nechce. Chandler si na internetu dopisuje s neznámou dívkou a nakonec se oba domluví na schůzce v kavárně. (TV Nova)

(více)

Zajímavosti (13)

  • Před řečí svědka zazní píseň „The Girl From Ipanema“, která byla původně složena v roce 1962 v Brazílii s portugalským textem. (griph)
  • Rachel (Jennifer Aniston) řekne Rossovi (David Schwimmer), že zpanikařila, když uviděla okno v koupelně, odkud utekla ze svatby. Shodou okolností bude Rachel o dva roky později s Rossem, když Emily (Helen Baxendale) uteče oknem z koupelny. (griph)

Přátelé - Chandlerův tunel (1996) (epizoda) (S03E04)

  • Chandler (Matthew Perry) má na sobě tričko s potiskem „Guggenheim New York“. Když se Chandler a Janice (Maggie Wheeler) anonymně seznámí na internetu v epizodě Svatba (1996), navštíví spolu webové stránky Guggenheimova muzea, protože, jak Chandler vysvětluje Phoebe (Lisa Kudrow), Janice má ráda umění a on má rád vtipná slova. (griph)

Reklama

Reklama