Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po rozchodu s Richardem je Monika v depresi. Phoebe se ji neúspěšně snaží uklidnit aromaterapií. Joey nesnáší Janice, s níž Chandler znovu začal chodit, a ona proto přemýšlí, jak by si jej naklonila. Rachel vyzvídá na Rossovi jeho tajné erotické představy. Ross jí popíše scénu z Hvězdných válek, v níž má princezna Leia na sobě zlaté bikiny. Později zjistí, že Rachel jeho tajemství svěřila ostatním dívkám, a je na ni naštvaný... (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hned první díl téhle serie je nabitej, Ross se dělí s Chandlerem o intimní zážitky Ross: Women tell each other everything! Did you know that? Chandler (nodding) Ross: No, Chandler, everything. Like stuff you like. Stuff she likes. Technique. Stamina. Girth. Chandler (terrified): Girth? Why? Why? Why? Why would they do this?, Phoebe se snaží zrelaxovat Moniku Monica: You think breaking up was a mistake? Phoebe:There are no questions in the happy place. Just the warm breeze and the moonlight flowing through the trees. Monica:I'll bet he's over me. I'll bet he's fine. Phoebe: Betting and wagering of any kind are not permitted in the happy place. There's just, you know, the lovely waterfalls. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Legendárnych Priateľov mám vždy na spríjemnenie leta, keďže leto nemám rada. Mám to už napozerané aj od konca :-) a teraz pokračujem tam, kde som skončila na konci minulého leta. Návrat k Friends je niečo ako vrátiť sa domov na staré známe miesto a ruku na srdce, kto by nechcel takých priateľov? V dobe už nenormálnej a pomaly už aj ťažko tolerovateľnej politickej korektnosti tento seriál vyznieva ešte nostalgickejšie a krajšie. Fanúšikovia Star Wars asi dávajú tejto epizóde o hviezdičku viac. ()

Reklama

Galerie (1)

Zajímavosti (14)

  • Soutěžícím v „Wheel of Fortune“ je ve skutečnosti Michael Curtis, jeden ze scenáristů této epizody. (griph)
  • Když Moniva (Courteney Cox) otevře na konci epizody dveře svému otci, tak jde na nich zahlédnout stín mikrofonu. (Duoscop)
  • První díl, ve kterém Rachel (Jennifer Aniston) nemá svůj účes typický účes. Je to také první epizoda od Bez proudu (1994), kde má dlouhé vlasy. Znovu krátké je má až v epizodě Rossova kniha (2000). (griph)

Reklama

Reklama