Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Richard Gere hraje Maxe, charismatického mediálního magnáta, který sídlí v Londýně, ale podniká po celém světě. Helen McCroryová se představuje v roli britské dědičky Kathryn, která se s Maxem od rozpadu jejich manželství neviděla. Jejich třicetiletý syn Caden (Billy Howle), který se stará o otcovy britské noviny, je připraven jít v jeho šlépějích a stát se jedním z nejvlivnějších mužů světa. Když se ale Cadenův sebedestruktivní styl života vymkne kontrole, je ohrožena nejen budoucnost rodiny a jejich mediálního impéria, ale také osud celé země, která se připravuje na všeobecné volby. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Obsahově nezajímavé, herecky nesympatické. Seriál, který má označení thriller, ale napětí je pouze v náznacích a celých osm hodin je z velké části nudná vata s pár minutami zajímavého příběhu na epizodu. Gere zbytečně upozaděn. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, a nebudu nic zastírat, že obsah seriálu mi vůbec nic neřekl. Jelikož ale stále vzpomínám na skvělé uvedení Richarda Gera v letňáku v Karlových Varech jako na jeden z největších zážitků, tak jsem si říkal, proč ne a vpustil se do světa žurnalistiky. Výsledek je ale víceméně hodně sporný. Asi musíte být buď hodně v tématu nebo být neskutečně nadšený pro herce. Já totiž na seriálu nic zábavného nenašel. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Zajímavému líbivému lehce mysterióznímu dramatu chybí větší tah na branku. 1) Pár týdnů po zhlédnutí seriálu si ani nevybavuji, jak to všechno vlastně skončilo._____ 2) 30letý Billy Howle (syn Caden) nevypadal zle. 70letý Richard Gere (otec Max, mediální magnát) vypadá dobře na svůj věk a hraje pořád stejně. ()

Galerie (60)

Reklama

Reklama