Reklama

Reklama

Trip prohledává nabouranou loď na pusté planetě a najde její uvízlou posádku, která je stále naživu. (SkyShowtime)

Recenze (7)

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná bych i dal za tři, je to ale příliš podobné DS9:Shadowplay. A zase to Tuckerovo tokání... Účinkování Reného je velmi zvláštní, je to tuším první herec hlavní postavy ST, který se později objevil v jiné roli (naopak to bylo častější). Samozřejmě, v minulé epizodě byl navíc Ethan Phillips, ale úplně jinak namaskovaný než ve VOY. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak dobře to začalo a tak tuctově to skončilo. Radši bych si dal epizodu s regulérní strašidelnou lodí. Ani nevím proč jsem si během sledování vzpomněl na díl Doctora Who - The Curse Of The Black Spot. Děj je úplně jiný, ale něco mi ji neodbytně připomínalo. ()

Reklama

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrej námět a počáteční atmosféra, ale od určitýho momentu to začalo bejt průhledný jak sklo - navíc námět je recyklovanej z DS9 Shadowplay. Jinak teda ta nulová reflexe věci z pohledu posádky Enterprise, která v téhle době ještě nic podobného nikdy neviděla, je dost promarněná příležitost - jak co do formy vyprávění tak co do nějakého obsahu a náhledu na věc. Ty 3* maj uši odřený do krve, ale... dejme tomu. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama