Reklama

Reklama

Epizody(3)

Obsahy(1)

Posádka Červeného trpaslíka se po desetileté odmlce vrací s třemi novými díly. Lister, Rimmer, Kocour a Kryton se setkají s hologramem bývalé vědecké pracovnice Kateriny Bartikovské, která zbaví Rimmera velení a objeví způsob, jak otevřít dimenzionální bránu a poslat Listera do jiné dimenze pro ženu, s jejíž pomocí by obnovil lidskou rasu. Náhodou se celá parta dostane branou na Zemi. Tam její členové zjistí, že jsou hlavními postavami seriálu Červený trpaslík... (Weissik)

(více)

Recenze (430)

havLord 

všechny recenze uživatele

Zas je tu v tom maglajz, na imdb nemá "Back to Earth" vlastní profil, ale je součástí původního "Trpaslíka" ... nevadí. Já, jakožto pouze občasný divák původního seriálu, jsem byl novými třemi díly potěšen, samozřejmě jsem si všiml, že je to něco docela jinýho, než původní série a mě se to tak veľa líbilo. I můj roommate, kterej mě do toho právě natlačil, velkej to fanda, byl spokojenej, takže myslim, že se celkem objektivně dá tvrdit, že se návrat povedl. 85% ()

zipper111 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bez dabingu to není ono...Zatím 3*. Už to prostě celé není co to bývalo, všechno je pojato spíš sentimentálně, chyběl mi Holly. Tak trošku jako červený trpaslík z nového světa. Pro mě osobně ten Nejlepší trpaslík s velkým N končí sedmou serií. Osmá je hodně dobrá ale už to není ono, a tato devátá...no kdyby přibylo více dílů. Hrozně rychle to uteklo, a ještě mi tam scházel ten smích. Proste rozporuplné pocity převládají... ()

Reklama

kinej 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není to tak hrozné jak tvrdí někteří, ale také to rozhodně není taková sláva jak tvrdí jiní. Řekl bych, že Back to Earth navazuje na upadající trend poslední série. Být tyto epizody zařazeny do jiné série, asi by zcela zanikly. Možná by jim to pomohlo, protože by se tak rozmělnily jejich nedostatky. Parodie není silnou stránkou tvůrců a tak mi odkazy na Blade Runner, přijdou jako pouhé napodobování, spíš než jako vtipné odakzy na tento velefilm. Ale najde se i pár dobrých fórů, sestříhat to do jedné epizody byl by to takový trpaslíkovský průměr. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Red Dwarf se vratil v plne sestave zpet a kupodivu i po letech vsichni vypadaji a chovaji se naprosto stejne. Jen scenar a element vtipnosti uz neni tak stavnaty jak byval. Prvni dil je v podstate bida, ale zbytek trilogie je po navratu na zem uz jen lepsi a odkazy na Blade Runner jsou vicemene dokonale. Dale stoji za zminku hudba, ktera je misty mnohem lepsi, nez v puvodnich seriich, je to ale bohuzel to jedine vylepseni, predevsim na prvni serie se tohle samozrejme nehrabe. 6/10 ()

Mononoke. 

všechny recenze uživatele

Člověk čekal comeback tisíciletí s kdovíčím a zatím se vrátila "pouze" zestárlá a zatuchlá banda našich oblíbených hrdinů(nj očekávání jsou zrádná). Absence nahraného smíchu vytvářela hluchá místa. Překvapilo mě, jak je český dabing podobný originálním hlasům. Fóry jsou pořád stejné, ale jakoby to už nebylo ono. Listy a Rimsy si málo lezly na nervy. Jinak docela sranda, ale jako celek to působilo dost křečovitě. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (12)

  • Rimmer (Chris Barrie) si v seriálu čte magazín o automobilech. A mnohokrát se podrobně zmiňuje o automobilech či motorech. Jeho herecký představitel je ve skutečnosti obrovským fandou techniky, což dokazuje i jeho moderování několika úspěšných dokumentárních seriálů jako jsou Masivní motory (od r. 2004), Masivní stroje (od r. 2004) či Zběsilá rychlost (od r. 2006). (gogos)
  • Předchozí řady seriálu produkovala společnost BBC. Tuto sérii vyrobila kabelová televize Dave TV. (korbitch22)

Reklama

Reklama