Reklama

Reklama

Červený trpaslík - Série 13 (2020) (série)


Země zaslíbená (S13E01)

(epizoda)
  • Velká Británie The Promised Land

Flákač Lister, hologram Rimmer, robot Kryton a kocour Kocour v novém speciálu zažívají něco skutečně speciálního. Narazí na tři duchovní kočičího náboženství, kteří naléhavě potřebují pomoc. Pronásleduje je nemilosrdný Rodon, nesmlouvavý vůdce koček, jenž přísahal zničit každého, kdo ho nezbožňuje. Lister se ze dne na den stává bohem. Rimmer získává nečekaný upgrade a najednou je z něho poslední akční hrdina. Kocour ke své veliké nelibosti nemůže slíznout smetanu. A Kryton je zase na nervy. Jak tohle nové bláznivě veselé dobrodružství party z Červeného trpaslíka asi dopadne? (Paramount Network)

(více)

Diskuze

freddy

freddy (hodnocení, recenze)

Česká premiéra v neděli 24.4. ve 20:00 na Paramount Network s dabingovým obsazením, na které jsou diváci zvyklí: Kamil Halbich (Rimmer), Martin Sobotka (Lister), Miroslav Vladyka (Kocour), Miroslav Táborský (Holly) a Zdeňek Dušek (Kryton).

na příspěvěk reagoval callix

callix

callix (hodnocení, recenze)

Česká televize nabídne v příštím roce kromě vlastní tvorby i několik zahraničních novinek....Chybět nebude ani závěrečný díl parodického Červeného trpaslíka...

MEGAJOHN

MEGAJOHN (hodnocení, recenze)

Dilvermoon

Pravda, pan Dušek se drží statečně. U dabingu nových dílů mi ale vadí odfláknutá práce pana Vladyky. Pokud se nepletu zároveň také jediného herce, který nikdy nepřijel na setkání fanoušků u nás (Trpaslicon).

Dilvermoon

Dilvermoon (hodnocení, recenze)

Je to prostě Trpaslík, srdcovka, a tak se v tom nehodlám vrtat a rovnou dávám *****  :-) Pokud jde o dabing, tak ani nevím, ale předpokládám, že ČT to opět koupí. Jen aby nám Zdeněk Dušek vydržel v kondici, už není nejmladší.

na příspěvěk reagoval MEGAJOHN

Uživatel DocBrown smazal svůj příspěvek.

Uživatel Wade W. smazal svůj příspěvek.

Uživatel Wade W. smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama