Reklama

Reklama

Recenze (3)

Petroff

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Taky se těšíte tak jako já? Oujé. Brandon s tátou hází na koš, směrování dílu je jasný. Brandon bude nejlepší v basketu. ("Nejsi na to dost mrňavej?" (C) Andrea & Steeve) Brenda chce řidičák. Brandon válí v přípravnym zápase (ale potopí tím Steeva) a Brenda si jede autoškolu. Nahrávka spadla do mono zvuku, sere mě to. Brandon nechápe, že být černoch a vítěz je stav mysli. Brandon není černoch. Basket vyhrávají černoši. Nevím o co mu jde. Doma si háže na koš a hraje si na vítěze. Steeve ve škole druhej den nahazuje nejšílenější košili všech dob (zelená chameleonská) a říká: "Nazdar!" Brandona sere protekce (černejch basketbalistů) sportovců (jde prý o zvláštní studijní program). Čmuchá téma na článek. Andrea kontruje. Jde o rasu? O sport? O vražedný článek? Brenda v autoškole vidí stopku a nechce přejet psa, výborně! Andrea odhaluje podvod a Brandon říká: "Já to věděl!" Brandon kašle na to, jestli je James bílej nebo černej. Následuje rodičovský ponaučení. Starý jdou na večeři ven a táta Walsch má pro syna konkrétní motivaci: Buď v sestavě a já cáluju pojistku na auto. Brenda v retro sluchátkách zvedá retro telefon. Kelly jí ukecá, aby si doma "půjčila" auto a přijela pro ní. Brenda si fandí. Jede prima. Došel benzín. Drama jak kráva. Tohle píšu online-jsem napnutej jak svině. Scéna z Natural Born Killers. Benzínka. Ukradený auto, ale nikdo mrtvej. Ach jo. Brandon musí vrátit knížky do knihovny, nebo dostane pokutu. Potká tam toho černýho basketbalistu a ten mu vysvětluje něco o rasismu, protekci, kastách a nespravedlnosti. Dneska už asi takhle nenatočitelný. Ukradli auto, který si Brenda "půjčila" od Brandona. Táta doufá, že Brandon uspěje v mužstvu, máma masíruje tátovi záda. Brandon si jde pokecat s baskeťákem Jamesem. Nejsou kovbojové ani pašeráci narkotik a oba bojujou o místo v mužstvu. Pod košem jsou z nich hnedle kámoši. Walsch dinosaur dává tátovskej pokec s Brandonem a dokonce i klíčky zůstaly v zapalování, zázračně, uprostřed křižovatky znovuobjevenýho ukradenýho auta (asi bych potřeboval pomoc s interpunkcí, interupcí nebo interněčím, sakra). Hurá! Co bude dál? Doufám, že v dalším díle bude David a taky Dylan, ten se mi moc líbí. Uvidíme se u další epizody. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Brandon se stává investigativním novinářem a sportovcem zároveň a řeší stipendium pro basketbalisty nestudenty... Brendě ukradnou auto, ikdyž nemá řidičák. Konečně prolomena aureola dušínovského flujda Volšových. ()

montel

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Brandon se dozví, že do Beverly přijede jeho stará láska z Minnesoty Cheryl. Je z toho celý paf a také značně nervózní, protože bude spát v jejich domě. Po příjezdu jí Brandon láká na noční sex. Vše tedy proběhne, Brandon má za sebou první sexuální zkušenost a je šťastný. Z Cheryl se ale vyklube rebelka, chce poznávat filmové hvězdy a vyjede po Dylanovi protože má Porsche. Brandon mu za to namlátí, ale Dylan je charakter a řekne Brandonovi, že s ní nic neměl. Brendě se líbí učitel matematiky a je šťastná, že mu o víkendu může hlídat děti. Celkem hodně se v tomto díle řeší Brandon a sex ale mě to připadalo nudné. 40% ()

Reklama

Reklama