Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Novinář se snaží vyrovnat se smrtí svojí manželky. Začne se chovat nevrle, aby od sebe odehnal ty, kteří se mu snaží pomoct. (Netflix)

Recenze (37)

geklon 

všechny recenze uživatele

Já to tomu Rickovi nežeru, zbytku hereckého ansáblu ano, ale ten Rick je v mých očích takovej sakisticky nadřazenej píčus, že mu ta poloha "Umřela mi žena, nechci bez ní být ani vteřinu. To se radši zabiju. A při tom jsem se k ní choval jako děcko z diagnosťáku ke sým vychovatelům.", zkrátka není vůbec přirozená. Za mě si dejte třeba MOM, nebo klasickýho Loui. To mi přijde jako daleko silnější a realističtější. ()

choze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když tu Ricky na potkání každého stírá, není to řachanda, ale naopak dost deprimující záležitost, která se postupně překlopí do feel good story. Má to fajn postavy a hlavně srdíčko, velmi silný moment byla Rickyho kontroverzní pomoc feťákovi, ale všechno to rozjímání o smyslu života vyústilo jen do pár ohraných mouder. ()

Reklama

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvakrát som musela prehodnotiť svoj postoj k tejto sérii. Anglická komédia ako má byť - sarkastická, miestami až absurdná, každá postava má svoj príbeh, až pri treťom dieli som si uvedomila, že ten Tonyho nie je až taký stereotypný a že sa stále posúva niekde ďalej. Dojali ma scény s poštárom, v domove dôchodcov, v redakcii, na cintoríne. Večer som už zaspávala s nezabudnuteľným pocitom, že som našla sympaťáka roka - Rickyho Gervaisa. Potešil ma aj Nick Cave - "Into my arms" v treťom dieli. ()

Sdoom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chvíli mi trvalo (tak 2-3 epizody), než jsem se dokázal naladit na vlnu téhle série, ale nakonec to klaplo. Postavy jsou sympatické a s Tonym nejde nesoucítit, pokud člověk zažil, co je to opravdová láska. Ricky tady chytře skloubil vážné téma se svým bohémským postojem k životu a výsledkem je zábavná a zároveň smutná záležitost, kterou si ale nejde neoblíbit. (Netflix 4k, orig.) ()

Slasher 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S rezervou - komu se tohle nelíbí, může za to buď věk, netrpělivost (a v tom případě jsi tomu dal max dva díly), anebo jsi jen zhovadilá bezcitná p*ča. Mile sarkastická, decentní a hluboce lidská humorná smutňárna o dealování se smrtí a smyslem života, se spoustou klasických gervaisáckých témat a motivů. Hlupáctví, ateismus, zvířátka. ♪♫ 90% ()

Zajímavosti (1)

  • Novinový titulek „Life of Brian“ odkazuje na stejnojmenný film Life of Brian (1979) skupiny Monty Python. (velkyvezir)

Reklama

Reklama