Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Divoká dobrodružství na vzdálených planetách i znepokojivá setkání nedaleko domova: cenou Emmy ověnčená antologie se vrací s dalšími příběhy, co vás nenechají v klidu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (85)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět jsme se dočkali směsi různorodých typů animací, akorát s tím rozdílem, že je jich víc než 2x méně a tímpádem je i 2x méně nadstandartních dílů, Stejně tak seriálu ubírá body už trochu "ohranost dílů", protože kromě 6. epizody ze žádné vyloženě radostí neskáču, nicméně i tak se dá druhá série s klidem sjet bez větší újmy. Čekal jsem ale víc... ()

Toren 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7/10. Očekával jsem menší nářez už jen díky zkrácenému počtu epizod... a nespletl jsem se. Přesto jsem daleko od tvrzení, že by se jednalo o průšvih. I tady se najde hned čtveřice (3,4,5,6) velice silných, nápaditých, vizuálně podmanivých příběhů, které ať už s omletou či novátorskou pointou vyvolají úsměv na tváři. Koncept antologie zkrátka nabízí rozmanité možnosti a tahle polovina epizod to dokazuje na plné čáře. Od atmosférické futuristické detektivky, přes fotorealistické kombo SW s Dunou, napříč hororovou vysokou trávou až k vánoční bombě s parádním konceptem. Ba ne... tady se nápady nevyčerpaly. Jen jich prostě v rámci kratší stopáže není tolik. ()

Reklama

Sawy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Menší počet epizod oproti první sérii Lásce, smrti a robotům prospěl, protože se výrazně zvýšil poměr vynikajících epizod vůči těm slabším. Na čtyři skvostné povídky (Pop Squad, Snow in the Desert, The Tall Grass, The Drowned Giant) připadá jedna bizarní, ale v poselství funkční miniatura (All Through the House), dva krásně animované kousky, které by především chtěly rozpracovat (Ice, Life Hutch) a jen bez úvodní epizody bych se vyloženě obešel (Automated Customer Service). Stále je to ale super coby seriálový ekvivalent knihy plné sci-fi/fantasy povídek a doufám, že se Netflix bude konceptu držet. Je to osvěžující. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria nemá toľko častí( čo zamrzí) na druhú stranu pôsobí omnoho konzistentnejšie. Hoci poviedky samy o sebe znova ukazujú vymoženosti novodobej animácie a spôsoby akým prezentujú príbeh, stále to má tú dravosť, hravosť a túžbu zobrať nás do iných svetoch. A v mnohých ohľadoch sa to sérií darí. Dúfam, že druhou sériou nekončíme. Táto antalógia ma totiž naozaj úprimne baví. 2.séria – 80% ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria sci-fi antologického seriálu je o poznanie chudobnejšia, ako jej vydarená prvá séria (alebo zväzok). Nejde len o holý fakt, že namiesto 18tich epizód sme dostali 8, ale aj o fakt, ktorý z týchto čísel jednoznačne vyplýva. Chýba mi pestrofarebnosť. Chýbajú mi diely ako Sucker of Souls, Three Robots, ale najmä  ako Good Hunting a The Witness. Cyberpunk, erotika, viac Gore scén, to všetko ostalo niekde zabudnuté. Radšej by som si počkal dlhšie a dostal plnší balík, no už je to tak, ako to je a predsa nemôžem hodnotiť to, čo mi nikto neponúka. Jednotlivé epizódy sa podarily, okrem jednej naozaj zbytočnej a jednej, ktorej neviem úplne prísť na chuť sme sa dočkali mnohých svetlých momentov. Highlightmi pre mňa ostávajú epizódy Pop Squad, Lovecraftovina The Tall Grass a Vianočné prekvapenie All Through the House. Teším sa na ďalšiu sériu. ()

Zajímavosti (3)

  • V epizodě se objeví stejný obchod „Ipswich collectibles and antiques“ jako v epizodě Zakázané ovoce (2021). (Guilemot)
  • Předlohou pro tuto epizodu je povídka z mezigalaktického světa Řádu „Snow in the Desert“ (2002). Autorem knižních sérií a tvůrcem „Polity Universe“ je Neal Asher. (Draciste)
  • V epizodě zazní píseň „Got It Boomin“ od Oren Major & The Grand Mess. (Duoscop)

Reklama

Reklama