Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mark jeví zájem hrát v baseballovém družstvu, kde koučuje Frank a hrají v něm Al a Brendan. Co víc - Carol na tom trvá. Frank je proti, protože Mark je nešikovný a nikdy baseball nehrál, nicméně je dotlačen k souhlasu. Při zápase jde Mark na odpal a všichni jej začnou vypískávat. Rozhodne se odejít, ale Al jej přesvědčí aby zůstal. Nakonec celý zápas zachrání díky svým znalostem fyziky a povedeným home-runem. Dana s Karen a JT s Codym se vsadí, kdo déle vydrží nespat. Nakonec usnou všichni najednou. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta scéna na konci, kde celý stadion nevěřícně civí, jak Mark odpálil homerun, je naprosto geniální. Celkově dobrej díl, kde i to morální poučení je trochu v pozadí, což neškodí. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh:  Frank trénuje detský basebalový team a nutne potrebuje jedného hráča. Carol aj napriek zjavnej nešikovnosti svojho syna trvá na Markovom zotrvaní v zápase. Dana a JT sa stavia o to, kto vydrží byť dlhšie hore. Cody objaví svoju vnútornú silu. Prevedenie: Interakcie medzi Markom a celým Lambertovským klanom sú najväčšie perly celého seriálu. 95% ()

Reklama

Reklama