Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Posádka La Sirena zahájila nepředvídatelnou a čilou expedici na Freecloud, aby hledala Bruce Maddoxe. Když se dozví, že se Maddox ocitl v prekérní situaci, známá tvář nabídne pomoc. (Prime Video)

Diskuze

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

koba

Všeobecně se ta úmrtí skutečně nijak neliší, aspoň stran startrekového loru. Je to prostě smrt té dané postavy. Rozdíly by se daly hledat v důvodu či důvodech, proč ta či která postava měla umřít, např. u Jadzie to byla neshoda herečky s vedením DS9, stejně jako tomu bylo u Tashy v TNG, zatímco u jiných úmrtí v tom nebylo nic víc než pouhý scénáristický úmysl...

koba

koba (hodnocení, recenze)

cyphercz

neriešil som zobrazenie ako také. áno, bolo to nechutné. riešil som usmrtenie postavy v svete ST ako také všeobecne.

na příspěvěk reagoval Jakkob

Terepin

Terepin (hodnocení, recenze)

Piata epizóda a Star Trek stále nikde. Má to však aj svoju pozitívnu stránku: o to viac si cením prvú sezónu Star Trek Enterprise.

cyphercz

cyphercz (hodnocení, recenze)

koba

jako vážně se na tohle ptáš?? Vážně chceš srovnávat detailní vyříznutí oka Icheba, krev všude kolem, jeho agonický řev a milosrdné utracení rukou Anniky s takovým Kirkem, který akorát udělal kutululu na utržené lávce a pak pronesl poslední své moudro před smrtí s kečupem u pusy??? To ty rozčarováváš mě...

na příspěvěk reagoval koba

Příspěvek byl smazán administrátorem.

koba

koba (hodnocení, recenze)

SPOILER: Nie že by som si nevážil predošlé série, alebo nejaké konkrétne postavy, ale opäť nechápem rozčarovanie hejterov. Ako sa smrť Maddoxa/Icheba líši od smrti Jadzie/Yar/Kirka?

na příspěvěk reagoval cyphercz

Reklama

Reklama